05 / 05 / 2024

Etimesgut Belediyesi nerede

Etimesgut Belediyesi nerede

Etimesgut Belediyesi 2016 yılı bütçesi geçen yıla göre yaklaşık yüzde 20 artış göstererek 240 milyon TL'ye çıktı.

Etimesgut Belediyesi'nden 60 aylığına kiralık gayrimenkul!

Ankara İli Etimesgut Belediye Başkanlığı, Göksu Mahallesi'ndeki nikah salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Etimesgut Belediyesi'nden kira indirimi müjdesi!

Ankara Etimesgut Belediyesi pandemi boyunca kapalı olan işletmelerden kira ücreti almayacak. Buna ek olarak açık olan işletmelere ise kira ödemelerine yüzde 90'a varan indirim yapılacak. 

Ön ödemeli konut almak isteyenlere 'yapı ruhsatı' uyarısı!

Etimesgut Belediyesi, yapı ruhsatı olmadan satışa çıkarılan ön ödemeli konut alımında vatandaşların mağdur olmaması için uyarılar yaptı.

Etimesgut Belediyesi'nden 112.4 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Ankara İli Etimesgut Belediye Başkanlığı, belediyeye ait olan 9 adet arsayı 112 milyon 468 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 18 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Etimesgut Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına otel tahsisi!

Ankara Etimesgut Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde bulunan otelini koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Mavera Comfort nerede?

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Mavera Comfort Projesi nerede? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Ankara Etimesgut'ta kamulaştırma sonrası mutlu son!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Etimesgut Etiler Mahallesi'nde İstasyon Caddesi'ne alternatif yol projesi kapsamında gerçekleştirilen kamulaştırma sonrası yıkılan evler yerine yenilerini inşa ediyor.

Meva Şehir nerede?

Etimesgut'da 107 dönüm alanı üzerinde inşa edilen Meva Şehir Optimum AVM'nin yanında yer alıyor. Peki Meva Şehir nerede yer alıyor?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Etimesgut projesi iptal edildi!

Ankara Etimesgut'a bağlı Erler Mahallesi'ndeki bazı taşınmazların Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığında Hasılat Paylaşımı esasına göre inşaat sözleşmesi yapılmak suretiyle değerlendirilmesi kararı yürürlükten kaldırıldı..

Etimesgut Belediyesi Ahi Elvan Yaşam Merkezini kiraya veriyor!

Etimesgut Belediyesi, Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim ve Merkezi ile çok amaçlı salonu kiraya veriyor..

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Etimesgut Belediyesi nerede Haberi

Etimesgut Belediyesi nerede

Etimesgut Belediyesi 2016 yılı bütçesi geçen yıla göre yaklaşık yüzde 20 artış göstererek 240 milyon TL'ye çıktı. Başkan Demirel "Bütçede arsa satışı yok. Kaynaklarını yatırıma aktaran güçlü bir belediyeyiz. Bu bütçe son kuruşuna kadar Etimesgut halkına hizmet için kullanılacak. İlçemize hayırlı olsun" dedi. Etimesgut Belediye Meclisi, Etimesgut Belediyesi 2016 yılı mali yılı bütçesini 240 milyon TL olarak onayladı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel başkanlığında toplanan meclis 10 günlük bütçe maratonunu tamamladı. 240 milyon TL olarak hazırlanan belediye bütçesi, MHP, AKP ve CHP'li üyelerin oylarıyla kabul edildi. Bütçe hakkında AKP ve CHP adına grup başkanvekilleri söz alarak bütçe hakkında görüşlerini açıkladılar. 


YATIRIMA KAYNAK 

Eleştirilere cevap veren Başkan Demirel, 2016 yılı mali yılı bütçesinin son kuruşuna kadar Etimesgut'a hizmet için harcanacağını söyledi. Geçen...