15 / 05 / 2024

Etiyopya banka

Etiyopya banka

32 bin Etiyopyalı'ya iş sözü veren Türkiye, bölgeyle ilişkilerin bir üst seviyeye çıkması için STA imzalamaya hazırlanıyor. Ekonomi Bakanı Zeybekci, 421 milyon dolarlık dış ticaret hacmine sahip ülkeye bir Türk kamu bankası açılacağını belirtti...

Atlantik Yapı Atlantik Life'ta 18 ay faizsiz banka kredili ödemelerle!

Teslimlerin 2017 yılının başında gerçekleşmesi planlanan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede şirket bünyesinde 18 ay 0 faizli banka kredisi kullanılıyor.

Banka fek yazısı vermezse ne olur?

Kredi borcu biten konutun üzerindeki ipoteğin kaldırılması için bankadan ipotek fek yazısının alınması gerekiyor. Peki, banka fek yazısı vermezse ne olur? Bu yazı nasıl alınır?

Batışehir'de peşinatsız banka kredili ödemelerle!

Batışehir; ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan kampanyası ile buluşturuyor. Kampanyayla peşinat ödemeden sadece banka kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Markalı konut alıcıları banka kredisi tercih ediyor!

Türkiye’de konut satışları her geçen ay yükselirken, tüketicilerin konut alırken kullandığı yöntemler de değişiyor. Markalı konut alanlar banka kredisine göre riskli olsa da senet seçeneğini kullanıyor.

Ümraniye, Etiyopya Dire Dawa ile ön kardeşlik protokolü imzaladı!

Ümraniye Belediyesi, kardeş şehirlerine bir yenisini daha eklemek amacıyla, Etiyopya Dire Dawa Belediyesi ile ’Kardeş Belediye’ olma yolunda başkanlık makamında ön protokol imzaladı.

TİKA Etiyopya'da okul inşa edecek!

TİKA Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da ilköğretim okulu inşa edecek.Abadır Enstütüsü İlköğretim Okulu'nun bakımsız binaları yıkılarak, yerine, Türkiye şartlarında binası ve eğitim materyallerinin olduğu bir okul inşa edilecek.

Emlak vergisinde hangi banka kaç taksit yapıyor?

Emlak vergisi taşınmazın bağlı olduğu belediyeye senede en fazla iki eşit taksit halinde ödeniyor. Ödeme sürecinde bankaların bazı kampanyaları olabiliyor. Peki, emlak vergisinde hangi banka kaç taksit yapıyor?

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ'da 641 bin TL'ye! Banka kredili ödemelerle!

Daire fiyatlarının 641 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ projesi kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler Nisan 2016'da yapılacak...

Hamit Demir: Konut projelerinde garantör banka olmalı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir: "İnşaat sektöründe gelecekte konutzedelerin oluşmaması için, Maliye Bakanlığı’nın bir genelge yayınlayarak, inşaat projelerinde garantör banka şartı aranmasını şart koşmalı" dedi..

1997 yılında Ataköy Marina'ya karşılık Almanya'da banka teklifi!

1997 yılında Oyakbank ile Vakıfbank arasında bir takas görüşmesi yaşanmış. Oyakbank, Ataköy Marina Tesisleri'ne karşılık ''Almanya'da banka kurma'' girişimi içinde olan Vakıfbank'a, Almanya'da sahibi olduğu Oyak-Anker Bank'ı vermeyi önermiş.

Emlak vergisi banka kampanyaları 2015!

Vergi mükellefleri, borçlarını belediyeye nakit olarak ödeyebildiği gibi anlaşmalı bankalar aracılığı ile de ödeyebiliyor. Bankalar ödemede birtakım kampanyalar yapabiliyor. İşte emlak vergisi banka kampanyaları 2015...

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da banka kredisiyle! 799 bin TL'ye 2+1!

2 oda 1 salon daire fiyatlarının 799 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler Nisan 2016'da yapılacak.

Ziraat Bankası Etiyopya'da ofis açıyor!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Etiyopya'da yurt dışından gelen ilk banka olabilmek için temas sağladık. Ziraat Bankası talebini yaptı, görüşmeler olumlu" dedi.

Etiyopya banka Haberi

Etiyopya banka

Türkiye ile yıllık 421 milyon dolarlık dış ticaret hacmine ulaşan Etiyopya ile ekonomik alanda yeni bir sayfa açılıyor. İki ülke arasındaki ticareti geliştirmek için Serbest Ticaret Anlaşması (STA) imzalanması için harekete geçildi. Yatırımların artırılması için Eximbank'ın bölgeye ayıracağı kredi oranı artırılırken, ülkeye bir Türk kamu bankasının açılmasına karar verildi. Bölgede Türk işadamlarının 3 milyar dolarlık yatırımı ve 32 bin kişiye istihdam taahhütü bulunuyor. Doğu Afrika temaslarının ikinci gününde Etiyopya İş Forumu'na katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, hedeflerinin iki ülke arasındaki ticaret hacmini artırmak olduğunu söyledi. 


HEDEF 10 MİLYAR DOLAR 

Etiyopya ile Türkiye arasındaki tarihsel bağlara atıfta bulunan Bakan Zeybekci, "Gazi Mustafa Kemal 1926'da modern Türkiye'nin Afrika'daki ilk büyükelçiliğini uzun yıllar bağımsızığını korumayı başaran Etiyopya'da açtı. Bugün ülkeyle 421 milyon dolar dış...