11 / 05 / 2024

etlik garajı imar durumu

etlik garajı imar durumu

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 14 Nisan'da onaylanan Etlik Garajı için Ticaret Merkezi amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Mamak’taki EGO garajı alanının geliri kentsel dönüşümde kullanılacak!

Mamak’taki EGO garajının yerine konut ve ticaret alanı yapılması ile ilgili imar planına ‘yoğunluk’ sebebiyle karşı çıkan MHP, “Kamu alanından bahsediyoruz, ilk başta yatay mimari ile ilgili süreçleri kamu alanlarında başlatalım ki vatandaşa da örnek olsun” dedi.

Topkapı İETT garajı park olacak! 

İBB Meclisi Eylül toplantısında Topkapı'da bulunan İETT garajının imar planıyla ilgili bir değişiklik yaptı. Yaklaşık 50 yıldır İETT garajı olarak arazinin park olmasına karar verildi. 

Ankara Etlik Garajı 80.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli, Keçiören İlçesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde yer alan Ankara Etlik Garajı icradan satışa çıkarılıyor. Ankara Etlik Garajı için 80 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

TOKİ DSİ Etlik Konutları imar planı değişikliği askıda!

Ankara Yenimahalle'de yer alan TOKİ DSİ Etlik Konutları'nın uygulama ve nazım imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Ankara Etlik Garajı ihalesi 25 Ocak'a ertelendi!

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Keçiören 19 Mayıs'ta bulunan Etlik Garajı'nı satışa çıkardı. İhalesi 25 Ocak'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 98 milyon 532 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Etlik Garajı 98,5 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Keçiören 19 Mayıs'ta yer alan Etlik Garajı'nı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 98 milyon 532 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Etlik Garaj alanı imar planlarına iptal kararı!

Ankara 3. İdare Mahkemesi, Keçiören’de bulunan eski Etlik Garaj alanında 4’e kadar varan emsal artışına imkan veren imar planlarını “telafisi güç ve imkansız zararlara yol açabilecek nitelikte bulunmaktadır” gerekçesiyle iptal etti.

Keçiören Etlik Garajı imar planı iptal edildi!

Mimarlar Etlik Garajı alanındaki 4'e kadar varan emsal artışlarını yargıya taşınmıştı. Mahkeme iptal kararı verdi. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan, "Kentteki rant projelerini takip ediyoruz, ranta kurban edilmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Ankara Etlik Garajı imar planı bugün askıya çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 14 Nisan'da onaylanan Etlik Garajı için Ticaret Merkezi amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Ankara Etlik Garajı imar planı 28 Nisan'da askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Keçiören'deki 32 bin 200 metrekarelik Etlik Garajı için Ticaret Merkezi amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği 28 Nisan 2015 Salı günü askıya çıkarılacak...

Doğu Garajı özel proje alanına dönüştürüldü!

Geçen yıl Üniversite Alanına çevrilen Doğu Garajı eski Festival Çarşısı alanı imar planlarında yeniden değişikliğe gidilerek Özel Proje Alanı'na dönüştürülmesine karar verildi. Karar Büyükşehir Meclisi'nde onayladı.

3.Köprü'yle birlikte imar izni de gelsin istiyorlar!

Poyrazköy ve Garipçe’de yaşayan vatandaşlar köprüyle birlikte en büyük sorunları olan ‘imar izni’nin de çözülmesini istiyor. Poyrazköylüler ev yapamadıkları için çocuklarının köyde yaşayamadığını söylüyor

İnegöl'deki Oylat Kaplıcaları yeniden imar ediliyor!

İnegöl’ün en önemli turistik değeri olan Oylat Kaplıcaları’nın yerli ve yabancı turistler tarafından daha fazla ilgi görmesini sağlamak amacıyla çalışmalara başlayan İnegöl Belediyesi, Oylat’ı yeniden ‘imar’ ediyor...

etlik garajı imar durumu Haberi

etlik garajı imar durumu


Ankara Keçiören'deki 32 bin 200 metrekare alana sahip Etlik Garajı için Ticaret Merkezi amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. Plan değişikliği Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 14 Nisan 2015 tarih ve 824 sayılı kararı ile onaylandı.


Bugün askıya çıkarılan Etlik Garajı  1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği 28 Mayıs 2015 Salı günü askıdan inecek.




İmar planı için tıklayınız



PLAN NOTLARI:


1- SÖZ KONUSU PARSELİN KULLANIM KARARI MERKEZİ İŞ ALANI OLUP, MERKEZİ İŞ ALANI İÇERİSİNDE ; RESMİ KURUM ALANI, YÖNETİMLE İLGİLİ İDARİ TESİS ALANLARI, İŞ HANI, ÇARŞI, ÇOK KATLI MAĞAZA, BANKA GİBİ TİCARET VE FİNANS TESİS ALANLARI, TURİZM TESİS ALANLARI, SOSYAL KÜLTÜREL TESİS ALANLARI, İBADET YERLERİ, PARK VE BENZERİ YEŞİL ALANLAR, SPOR ALANLARI KAMUYA VE ÖZEL SEKTÖRE...