30 / 04 / 2024

etlik hastanesinin temeli ne zamana atılıyor

etlik hastanesinin temeli ne zamana atılıyor

Türkiye'nin en büyük hastanesi olacak Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin temeli, yarın Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla atılacak. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu temel atma töreninin yapılacağı yeri gezerek incelemelerde bulundu...

Uşak Sivaslı'da devlet hastanesinin temeli atıldı!

Uşak Sivaslı'daki 30 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temeli atıldı. Fakat, hastanenin açılış törenine CHP'lilerin davet edilmediği belirlendi.

Belen Devlet Hastanesi'nin temeli Mayıs ayında atılacak!

Hatay’ın Belen ilçesine inşa edilecek olan devlet hastanesinin temeli Mayıs ayında atılacak.

Kayseri Develi Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Kayseri'nin Develi ilçesinde inşa edilen 150 yataklı devlet hastanesinin temeli atıldı. Temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan katıldı.

Kuşadası'na yeni diş hastanesi geliyor!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Kuşadası'nda yeni diş hastanesi için çalışmalara başladı. Yeni diş hastanesinin temeli atıldı.

Burhaniye Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 4 yıldan bu yana beklenen yeni Burhaniye Devlet Hastanesinin temeli ay içinde atılacak, hastane inşaatının 1,5 yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

Yozgat Şefaatli devlet hastanesinin temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ, Yozgat'ın Şefaatli ilçesine yapılacak 25 yataklı devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

Akasaray devlet hastanesinin temeli önümüzdeki ay atılacak!

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, yeni devlet hastanesi çalışmalarının tamamlandığını belirterek, önümüzdeki aylarda temel atma töreni yapılacağını söyledi.

İzmit şehir hastanesinin temeli ne oldu?

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın, seçimden 17 gün önce İzmit’te attıkları Şehir Hastanesi temelinin, kaybolduğunu söyledi.

Ankara Kızılcahamam devlet hastanesinin temeli atıldı!

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine yapılacak olan yeni hastane binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.Yapılan protokol konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Sinan Kazancı tarafından yapılan dua ile temel atma töreni gerçekleşti.

Simav Devlet Hastanesi’nin temeli atıldı!

Kütahya’nın Simav ilçesinde yapımı yılan hikayesine dönen 150 yataklı Devlet Hastanesinin temelini Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu attı. Hastanenin temeli belirlenen tarihten 4 yıl sonra atıldı.

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Toplam 45 bin 855 metrekare alanda kurulacak olan Kocaeli Devlet Hastanesinin temeli, dün düzenlenen törenle atıldı. Toplam 326 yataklı olacak hastane binasında, 9 ameliyathane, 24 diyaliz yatak ve 27 adet de yoğun bakım yatak bulunacak.

Kocaeli Şehir Hastanesinin temeli bugün atılıyor!

İzmit Cephanelik bölgesinde kamu ve özel sektör işbirliği ile yapılacak olan Kocaeli Şehir Hastanesi'nin temeli törenle atılacak. 1180 yataklı hastanenin yapım kararı 2013 yılında alınmıştı.

Sultangazi'de 600 yataklı devlet hastanesinin temeli atıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Sultangazi’ye yaptırılacak 600 yataklı Devlet Hastanesi’nin temeli törenle atıldı.TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı...

etlik hastanesinin temeli ne zamana atılıyor Haberi

etlik hastanesinin temeli ne zamana atılıyor


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ankara Etlik Şehir Hastanesi Projesiyle ilgili projenin temelinin atılacağı alanda düzenlediği basın toplantısında, Kurban Bayramı süresince meydana gelen trafik kazalarından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.


Bayram öncesinde tüm sürücülere trafikte dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunduklarını anımsatan Müezzinoğlu, "Tüm yetkililerin uyarılarına rağmen, yüzleri aşan kayıplarımız oldu. İnşallah, ders alırız diye temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı. 


Müezzinoğlu, bugün Etlik Şehir Hastanesi'nin yapılacağı inşaat alanını ziyaret ederek, yarın yapılacak temel atma töreni öncesinde yapılan hazırlıkları yerinde görmek istediklerini söyledi. 


Şehir hastaneleri konsepti ile Türkiye'nin sağlık alanındaki standartının bir basamak daha yukarı çıkacağını ifade eden Müezzinoğlu, "Böylece, dünya standartlarıyla yarışabileceğiz ve hatta birçok gelişmiş ülkenin de standartlarının önüne geçmiş olacağız" diye konuştu. Müezzinoğlu, bir süre önce Bilkent'te yapılacak şehir hastanesinin temelinin atıldığını hatırlatarak, yarın...