04 / 05 / 2024

Etsturdan 9 taksitle butik tatil

Etsturdan 9 taksitle butik tatil

Etstur; tatil köyleri ve resortlar dışında kalan butik oteller, şehir otelleri ve küçük aile otellerini, iş adamlarıyla gezginlerin erişimine açtı. Otellerde ücret 9 taksitle ödenebilecek

Milli Emlak satış: 2 şehirdeki 9 adet arsa ve arazi taksit fırsatıyla satılıyor! 

Milli Emlak, Muğla ve Kastamonu'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış Mayıs 2024...

TOKİ'den Ankara'da 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi satışa çıkarıldı. Söz konusu projeden 9 bin 703 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. Söz konusu proje için en düşük taksit bedeli 9 bin 703 TL olarak açıklandı.

BİM'de peşin fiyatına 9 taksitle Kumtel Beyaz Cam Ankastre Set 5.999 TL'ye, Premium Ütü Masası 899 TL'ye satılacak!

BİM'in 6 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM kataloğunda peşin fiyatına 9 taksitle satılacak ürünler dikkat çekti. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

MediaMarkt, Baymak Elegant Prime Klima’yı 9 taksitle satışa çıkardı!

MediaMarkt, yaz aylarının da gelmesiyle beraber daha çok ihtiyaç duyulan klimalar için düğmeye baştı. Baymak Elegant Prime Klima’yı satışa çıkaran MediaMarkt, aynı zamanda 9 taksit imkânı sunduğunu da paylaştı.

Wi-Fi özellikli Samsung RT47CB663212 Üstten Donduruculu Buzdolabı 9 taksitle satışta!

Evlerin olmaz olmaz beyaz eşyalarından buzdolabı, Samsung farkıyla satışa sunuldu. Wi-Fi özellikli Samsung RT47CB663212 Üstten Donduruculu Buzdolabı 9 taksitle satışa çıktı.

Vestel’de SP 313-AG Su Sebili vade farksız 9 taksitle satışta!

Sıcak yaz günlerinin en çok aranan ürünlerinden olan su sebili, havaların ısınmasıyla insanlar tarafından en çok araştırılan cihazlar arasındaki yerini aldı. Vestel ise SP 313-AG Su Sebili’ni vade farksız 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler ? İşte Vestel 13 Mart 2023 fiyat listesi 

Hem çamaşır hemde kurutma makinesi arayışı içinde olanlar, Vestel 1400 Devir KCMI 98142 G WIFI 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma Kapasiteli Çamaşır Makinesi 9 taksitle satışa sunuldu. 

Vestel 5 Programlı Bulaşık Makinesi'nde 9 ay taksit imkanı! İşte Vestel 12 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi alacaklar, Vestel BM 5101 5 Programlı Bulaşık Makinesi 9 ay taksitle satışa sıunuldu. Peki 5 programlı Vestel bulaşık makinesi ne kadara satılıyor? İşte detaylar

Etsturdan 9 taksitle butik tatil Haberi

Etsturdan 9 taksitle butik tatil

Etstur, tatil otelleri dışında kalan şehir otelleri, aile otelleri, butik oteller ve lüks otelleri, işadamı ve gezginlerin erişimine açtı. İşadamı ve gezginler yurtiçindeki 2 bin 500 otelin bilgilerine online olarak Etstur’un internet adresinden ya da Etstur’un 170 ofisinden ulaşarak, rezervasyon yaptırabilecek. Bu otellerde konaklayanlar tatil otellerinde olduğu gibi konaklama ücretlerini 9 taksitle ödeyebilecek.


Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, şehir otelleri ve butik otellerin online platformu için 2.5 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu kanalda 50 kişi görev yapıyor. Etstur’un internet sitesi bu sayede içinde ‘yok yok’ olan bir site haline geldi. Online yatırımımız daha da büyüyecek ve daha sonra ayrı bir site haline gelecek” dedi.


81 ilde 2500 otel kayıtlı


Etstur Online Ürün Müdürü Arzu Topuzdağ da, iki aylık çalışma sonucunda...