02 / 05 / 2024

ev 2015 dekorasyon önerileri

ev 2015 dekorasyon önerileri

Sıradan olan ne kadar sıkıcıysa, sürprizli olan da o kadar heyecan verici bir etki yaratıyor. Evinizi her sabah uyandığınızda sizi bile şaşırtacak bir hale getirebilirsiniz. Birinin evine ilk kez gideceğiniz zaman siz de neyle karşılaşacağınızı merak ediy

English Home ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 60 indirim! English Home 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev dekorasyon ve tekstil markası English Home tüm indirimlere ek ev dekorasyon ürünlerinde sepette yüzde 60 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte indirimli o ürünler…

Vivense’den ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim! Vivense 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken mobilya markası Vivense Eylül ayına özel indirim fırsatlarıyla karşımızda. Ev dekorasyon ürünlerine özel sepette yüzde 30’a varan indirim sizleri bekliyor.

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL  sermaye bedeli ile Tugay    Tekir tarafından kuruldu.

Rosem Ahşap Ev İmalatı Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosem Ahşap Ev İmalatı Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gül tarafından kuruldu.

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Pg Dekorasyon Ev Aksesuarları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pg Dekorasyon Ev Aksesuarları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de Pınar Elkhtroushı İle Ümmügülsüm Elkhatroushi ortaklığında kuruldu.

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. Selam Delen tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Konya'da İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı açıldı!

Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ve TİMFED işbirliğiyle düzenlenen İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nın açılışı, KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapıldı.

Yeni ev sahipleri 2015'te 9.5 milyar TL tapu harcı ödedi!

2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konutun satıldığı Türkiye'de yeni ev sahipleri, tapu harçları için kesenin ağzını açarak 9 milyar 577 milyon 653 bin lira ödedi.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına mobilya satışa sunuldu!

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına satışa sunulan oturma odası takımı dikkat çekiyor. Samsun'da el işçiliği ile üretilen ve 75 bin lira fiyat biçilen, oturma odası takımı, müşterilerin beğenisini topluyor.

ev 2015 dekorasyon önerileri Haberi

ev 2015 dekorasyon önerileri

Sıradan olan ne kadar sıkıcıysa, sürprizli olan da o kadar heyecan verici bir etki yaratıyor. Evinizi her sabah uyandığınızda sizi bile şaşırtacak bir hale getirebilirsiniz. Birinin evine ilk kez gideceğiniz zaman siz de neyle karşılaşacağınızı merak ediyor musunuz?


Ben elimde olmadan, biraz da mesleki deformasyon sebebiyle, gözümün önüne ister istemez bir ev modeli getiriyorum yeni tanıştığım insanlarla ilgili. Sohbetler, genel hal, tavır, giyim tarzı, yeme alışkanlıkları gibi bazı özellikleri birleştirip herkese bir ev yakıştırıyorum zihnimde. Tahmin edilmesi güç ve saçma ayrıntılar da ekleyebiliyorum bazen ve genellikle de doğru çıkıyor tahminlerim. İşin tuhaf tarafı dekorasyonu, özellikle de sandalye modelini üç aşağı beş yukarı tutturuyorum, benim hayalimde yarattığım örneğe çok yakın bir şey çıkıyor genellikle. Bazen de çok şaşırıyorum, hiç beklemediğim bir...