29 / 04 / 2024

ev bulma sitesi

ev bulma sitesi

Türkiye’nin cepten en kolay ev bulduran uygulaması: Metrekare.com. Hayalinizdeki evi arıyor ancak istediğiniz özelliklere sahip evi bir türlü bulamıyorsanız, Metrekare.com’un mobil uygulamaları tam size göre.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Philips küçük ev aletlerinde tüm indirimlere ek net yüzde 5 indirim! Hepsiburada 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada favori marka günleri kampanyasıyla Philips küçük ev aletlerinde tüm indirimlere ek sepette net yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.

Hepsiburada küçük ev aletlerinde saatlik büyük indirim başladı! Hepsiburada 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi HepsiBurada saatlik indirim kampanyalarıyla karşımızda. Küçük ev aletlerinde saatlik indirim kapsamında indirimler sizi bekliyor. İşte o ürünler…

Ev sahipleri dikkat! Kiracınız bunu yapıyorsa...

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kiracıların konut sitesi aidatlarını ödememesini yazdı. Peki kiracılar bunu yapıyorsa ev sahibi ne yapabilir? İşte detaylar...

Hollanda'da konut azlığı ve kiralar protesto edildi!

Hollanda'da çok sayıda eylemci, ev bulma sorunu ve kira zamlarına yönelik protesto düzenledi. 

Öğrenciler neden ev bulamıyor? 

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber öğrencilerin ev bulma telaşı da başladı. Çok sayıda öğrenci yurt ve ev bulamazken bahçelerde sokaklarda yatmaya başladı. 

Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan ev sahiplerine kira çağrısı!

Tunceli'de öğrenciler ev bulma sorunuyla karşı karşıya. Tunceli Valiliği, öğrencilerin mağdur olmaması amacıyla atıl durumdaki binaları yurt yaparken, boş evlerin öğrencilere verilmesi için de harekete geçti. Yetkili isimler kiraların düşürülmesi için ev sahiplerine çağrıda bulundu.

İstanbul'da öğrencilerin ev bulma sorunu büyüyor!

İstanbul’da fahiş kira tartışmaları devam ediyor. Beşiktaş'taki Vişnezade Mahallesi; kentte son bir senede konut kiralarının en fazla yükselişe geçtiği ikinci mahalle oldu.

Ev kiralarına üst sınır getirilecek mi?

Türkiye’de son zamanlarda kiralık ev fiyatlarında büyük bir yükseliş yaşanıyor. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde insanlar uygun fiyatlı konut bulmakta zorluklar yaşıyor. Peki öğrenciler ev bulma zorluğunu nasıl aşacak?

İstanbullular ev bulamıyor!

Megakent İstanbul'da kiralık ev bulma sorunu gün geçtikçe büyüyor. Öyle ki bazı emlakçıların vitrinleri tamamen boşaldı

Öğrencilerin ev bulma sıkıntısı büyüyor!

Yüz yüze eğitimin başlayacak olması ile beraber öğrenciler okulların bulunduğu kentse dönmeye başladı. Ev bulamayan öğrenciler heveslerinin kırıldığını dile getirdi. 

Ankara Angora Sitesi'nde müteahhit ve ev sahipleri davalık oldu!

Ankara'da iş ve siyaset dünyasının önde gelen çok sayıda ismine ev sahipliği yapan Angora Sitesi sakinleri, haksız bir icra takibiyle karşılaştı. 172 konut için anlaştıkları firma, ev sahiplerini alacaklı iken borçlu durumuna getirdi.

Üniversite öğrencilerinin ev sorunu çözülüyor!

Farklı şehirlerden üniversite okumak için geldikleri İstanbul’da başta ev, mobilya, arkadaş bulma gibi çeşitli sıkıntılar yaşayan öğrenciler, akranlarının yaşamını kolaylaştıracak ‘Student’s Home’ adlı web sitesi ve aplikasyonunu hayata geçirdi.

ev bulma sitesi Haberi

ev bulma sitesi

Metrekare.com’un Türkiye’de ilk olarak sunduğu ‘Anlık ilan bilgilendirme’ özelliği sayesinde istediğiniz gibi bir ev çıkar çıkmaz haberdar olabilir; kaçırma riskiniz olmadan ilk siz ulaşabilirsiniz.


Metrekare.com’un iPhone, iPad ve Android uygulamaları sayesinde hayalinizdeki evi evde, işte ya da yolda; mobil cihazlarınızın yanınızda olduğu her yerde kolayca bulabilirsiniz. Metrekare.com’un mobil uygulamalarıyla istediğiniz özelliklere sahip evi kolayca bulabilir ve navigasyon özelliği sayesinde görmek istediğiniz eve elinizle koymuş gibi ulaşabilirsiniz. Üstelik satmak ya da kiralamak istediğiniz gayrimenkulünüzle ilgili mobil olarak rahatça ilan da ekleyebilirsiniz.

Metrekare.com’un ev arama sorunlarını çözen mobil uygulaması…

Tam istediğiniz gibi bir eve ulaşmak için uygulamaya giriş yaparak istediğiniz kriterleri belirlemeniz yeterli.  Ardından listelenecek evler için resim, konum, fiyat, oda sayısı gibi pek çok özelliği bir arada görebiliyorsunuz. Beğendiğiniz evlerin büyük fotoğraflarını ve...