06 / 05 / 2024

ev kampanyaları 2015

ev kampanyaları 2015

Yıl sonuna yaklaşırken gayrimenkul şirketleri de konut almak isteyenler için vade sürelerini uzatan yeni kampanyalara ağırlık verdi. Şirketlerin yeni kampanyalarında vadelerin 50 ile 80 ay arasında olduğu gözlendi

Yeni ev sahipleri 2015'te 9.5 milyar TL tapu harcı ödedi!

2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konutun satıldığı Türkiye'de yeni ev sahipleri, tapu harçları için kesenin ağzını açarak 9 milyar 577 milyon 653 bin lira ödedi.

Eminevim 2015 yılında 6 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

EMİNEVİM Satış ve Operasyon Müdürü Faruk Saha, 2015 yılında 6 bin ev, 4 bin otomobil teslim ettiklerini açıkladı. Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye'nin her yerinde ev teslimatı yapıyor.

Ev sahiplerinin ödemesi gereken vergiler Kasım 2015!

Ev sahiplerinin ödemesi gereken vergilerin başında emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, değer artış kazancı vergisi, kira gelir vergisi ve veraset ve intikal vergisi geliyor. Peki, ev sahiplerinin ödemesi gereken vergiler Kasım 2015 nelerdir?

Akkent Paradise Gardens'taki fırsatlar 2016'ya kadar devam edecek!

Özel olarak tasarlanan konsept proje Akkent Paradise Gardens'tan 10 Eylül 2015 ile 15 Ocak 2016 tarihleri arasında ev alanlar, 2015 model Mercedes Benz B180 CDI otomobil kazanma şansını da yakalıyor.

Konutta Kurban Bayramı kampanyaları 2015!

İnşaat firmaları projelerinde Kurban Bayramı'na özel ödeme ve fiyat avantajlarıyla kampanya başlattı. Peşinat öteleme, uygun fiyat ve cazip ödeme şekilleriyle projelerde bayram havası başladı...

Kiracı ev sahibi sözleşmesi örneği 2015!

Ev sahibi ile kiracı arasındaki yazılı anlaşmayı sağlayan kira sözleşmesinde gayrimenkule dair bilgilerin eksiksiz ve tam olarak yazması gerekiyor. İşte, kiracı ev sahibi sözleşmesi örneği 2015!

Ev kredisi peşinat oranı 2015!

Ev kredisi, ev satın almak isteyen kimselere bankalar ve diğer kredi kuruluşları tarafından verilen nakit oluyor. Kredi kullanmak için belli oranda peşinat ödenmesi gerekiyor. Peki, ev kredisi peşinat oranı 2015 ne kadar?

Ev alırken dikkat edilmesi gerekenler 2015!

Hayallerindeki eve sahip olmak isteyen kimselerin kabus yaşamamaları adına ev alma sürecinde ince eleyip sık dokumaları gerekiyor. Peki, ev alırken dikkat edilmesi gerekenler 2015 nelerdir? İşte yanıtı..

Ev kirasını elden almanın cezası 2015!

Kira bedelini elden ödeme sınırını aşan ödemelerin banka aracılığı ile tahsil edilmesi gerekiyor. Bu kurala uymayan taraflar cezalandırılıyor. Peki, ev kirasını elden almanın cezası 2015 nedir?

Ramazan Bayramı konut kampanyaları 2015!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyalarında peşinatsız, yüzde 1 peşinat, peşinat erteleme ile ev sahibi olmak mümkün...

Kiracı depozitosu 2015!

Ev veya işyerini kiraya veren mal sahipleri kiracısından taşınmaza taşınmadan önce kira depozitosunu isteyebiliyor. Peki, kiracı depozitosu 2015 ne kadar? Kiracı depozitosu nasıl tahsil edilir?

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor.

İşte 2015'in en trend dekorasyonları!

Mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlattı. İşte en moda ev dekorasyon ürünleri...

ev kampanyaları 2015 Haberi

ev kampanyaları 2015


Bir dönem indirim ve hediye kampanyalarıyla tüketicileri konut alımına yönlendirmek isteyen müteahhitler yıl sonuna yaklaşırken vadeleri uzatan kampanyalara ağırlık vermeye başladı. Böylece daha fazla satış yapmak isteyen özel sektör firmaları kendi içlerinde oluşturdukları ödeme modellerinde faizi sıfırlarken, vadelerini de 80 aya kadar uzattı. Özel sektör modeline TOKİ’nin uyduğu gözlendi. TOKİ’nin sattığı projelerde ise vadelerin 240 aya çıktığı dikkat çekiyor. 


Özel sektörde en uzun ödeme imkanı Sinpaş’ta 


Özel sektör firmaları arasında en uzun ödeme modelini sunan ise Sinpaş Yapı oldu. 40. yaşını kutlarken, konut sahibi olmak isteyenlere de özel imkanlar sunan Sinpaş, alıcılara ara ödemesiz, vade farksız 80 ay taksitle ev sahibi olma imkanı sunuyor. Ödeme planında 0 peşinata 40 ay vade, yüzde 20 peşine 50 ay vade, yüzde 30 peşine 60...