01 / 05 / 2024

ev tasarım hizmeti

ev tasarım hizmeti

14 Şubat Sevgililer Günü'nde partnerinize özel bir sürpriz yapmak istiyorsanız EvimiTasarla'yı mutlaka inceleyin...

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi Kadıköy'de Maryam Salkhordeh tarafından kuruldu.

İç mimarlarla online ev tasarımı 'icmekantasarimi.com'da!

İç Mimarlar Ahmet Yalçın ve Tolga Gürsoy’un kurucusu oldukları IMT İç Mekan Tasarımı ve Mimarlık A.Ş., icmekantasarimi.com ile tüm dünyada kabul görmüş “online tasarım” anlayışını Türkiye’de başlattı. Ev tasarımınızı online olarak iç mimarlarla yapabilirsiniz...

Kars’ın koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılacak!

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kars merkezde koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapım işi için danışmanlık hizmeti alınacak.

Ergün Mimarlık,“Tasarım Merkezi” oldu!

Ergün Mimarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı “Tasarım Merkezi” unvanını almaya hak kazandı. Ergün Mimarlık, kurulduğu yıldan itibaren konut, iş merkezi, alışveriş merkezi gibi geniş bir yelpazede mimarlık ve iç mimarlık hizmeti veriyor.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Gönye Proje Tasarım 2017 ev trendlerini analiz etti!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, mobilya, aksesuar ve ev tekstil ürünlerindeki 2017 trendlerini ve iç mekanlarda tercih edilecek renk ve dokulardaki yenilikleri analiz etti.

MDArch’tan kullanıcı odaklı ofis tasarımı!

Alışveriş merkezi, otel, konut, ofis ve ticari mekanlar gibi birçok farklı alanda tasarım ve uygulama hizmeti veren Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi, doğal malzeme kullanımının ön planda olduğu kullanıcı odaklı ve dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor.

Dünyanın en ilginç 9 ev tasarımı!

Bugüne kadar alışageldiğiniz bütün ev tasarımlarını aklınızdan çıkarın. Biraz hayal gücünüzü zorlamaya ne dersiniz? İşte marjinalliği ile nam salmış 9 ev tasarımı..

Dünyanın en ilginç 15 ev tasarımı!

Hepimiz kafamızda standartlaştırdığımız bahçeli bir ev, villa, veya bir gökdelende oturmak istiyoruz. Bu haberimizde bizde size bu algılarınızı yıkacak daha farklı ev seçenekleri göstermek istedik. İşte dünyanın en ilginç ev tasarımları...

Betondan yapılan tasarım ürünlerinde sanat var!

Yurtdışında oldukça bilinen özel karışımlı betonlarla yapılan ev ve ofis dekorasyon ürünleri tasarımını Türkiye'de ilk kez başlatan İzmirli mimar Hakan Kutay, sanatsal olmayan ürünlerin içine sanatı işlemeye çalışıyor.

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 18 Temmuz'da!

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

Ham:m plus, iyi tasarım kolay mimarlık hizmeti veriyor!

İnsanın iç dünyasına hitap eden tasarımlar ortaya koyan ham:m, dekorasyon detaylarında ham:m yaşam felsefesini benimseyenlere “ham:m plus” adı altında “iyi tasarım kolay mimarlık hizmeti” veriyor.

İhlas Ev Aletleri İF Tasarım Ödülü aldı!

İhlas Ev Aletleri tarafından üretilen Aura Cleanmax ve Aura Roboclean temizlik ve sağlık robotları, iF Tasarım Ödülü aldı. Ödülü, iF Tasarım Organizasyon Komitesi Başkanı Mashid Karimi’den alan İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Ömer Kamber, şöyle konuştu:

ev tasarım hizmeti Haberi

ev tasarım hizmeti

Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu tarafından kurulan EvimiTasarla ile 14 Şubat Sevgililer Günü için sevdiğinize güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. 


Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, EvimiTasarla sitesini iç mimari ve dekorasyon çözümlerini herkes için ulaşılabilir kılmak, yoğun iş ve aile yaşamı olan bireylerin hayatını kolaylaştımak amacıyla kurduklarını ifade ediyor. 


Tamer ve Hatipoğlu, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir sürpriz yapmak isteyenlerin sisteme girip evlerinde diledikleri mekanın yeni dekorasyonu için iç mimarlık hizmeti alabileceğini kaydediyor.


Kişisel zevke özel dekorasyon rehberi

EvimiTasarla.net'den kullanıcılara gönderilen sihirli rehberde projelendirme, 2D plan görseli, ölçülü plan, 3D görseller, ürün seçimi, esinlenme panosu, tasarımcı mektubu ve alışveriş listesi yer alıyor. Tasarım için fiyatlandırmalar şu şekilde;


Salon ve ebeveyn yatak odası hizmet bedeli: 990 TL
Oturma odası, çocuk...