30 / 04 / 2024

ev teknolojisi

ev teknolojisi

Geleceğin evlerinde yaşam alanlarının verimli kullanımı için duvarlar ortadan kalkıyor. Basitlik ve kullanışlılık ön plana çıkararak, tüm ailenin interaktif bir şekilde bir arada olması amaçlanıyor.

İnnova'dan akıllı ev enerji yönetim sistemi!

Türk Telekom grup şirketi İnnova, geleceğin akıllı elektrik şebekesi çözümlerini geliştirmek üzere Avrupa Birliği Ar-Ge projesine Türkiye konsorsiyum lideri olarak katıldı. İnnova’nın amacı, elektrik talebinin az maliyet ve yüksek verimlilikle karşılanmas

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Akıllı ev sistemleri Kuleli Evleri’nde!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri projelerinde, Y kuşağına akıllı ev sistemleri teknolojisi ile fonksiyonel bir yaşam alanı sunuluyor...

Gölbaşı Enda Konakları'ndan uluslararası marka kombinasyonu!

Gölbaşına değer katan proje ENDA Konakları, akıllı ev teknolojisi ve geleneksel konak keyfini birleştirirken, malzeme ve ekipmanlarda kullanılan Schüco, Berker, Hoger gibi 1. kalite uluslararası marka karması ile de sorunsuz ve rahat bir yaşamı garanti ediyor.

İzmir Nif İnşaat, Kemalpaşa'ya akıllı evler inşa ediyor!

İzmir Nif İnşaat, Kemalpaşa'ya Nif Suites, Nif 333 ve Nif Concept ve Odabaşı Konakları ile akıllı ev teknolojisi ve kat bahçeleri konseptini getirdi.

ONS İncek, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

ONS Şirketler Grubu'nun ilk konut projesi olan ONS İncek, akıllı ev teknolojisi sayesinde yabancı yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Demir Romance konutları Ağustos 2015'te teslim ediliyor!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde satışları devam eden Demir Romance konut projesini, Ağustos 2015'te teslim edilecek. Projeye yönelik kampanya başlatan Demir İnşaat'ın akıllı ev teknolojisi dikkat çekiyor.

Ons İncek akıllı ev teknolojisi sunuyor!

Residence konut tiplerinin de vazgeçilmezi olan akıllı ev teknolojisinin eıı yüksek kullanıldığı konutlardan biri de ONS İncek Residence. Ons İncek. solo yaşam konseptine getirdiği akıllı çözümler ile kullanıcılara kolaylık sağlıyor.

Akıllı Ev Sistemleri hangi kolaylıkları sağlıyor?

Teknoloji çağının harikalarından biri olan akıllı ev teknolojileri yeni konut tiplerinde sıkça karşılaşılan bir durum olsa da kulanım alanları her konuta göre farklılık gösteriyor. Akıllı Ev Teknolojisi, otomasyon teknolojisinin geldiği son aşamalardan bi

Akıllı Ev Sistemleri ev hayatını kolaylaştırıyor!

Teknoloji çağının harikalarından biri olan akıllı ev teknolojileri konut tiplerinde sıkça karşılaşılan bir durum olsa da kulanım alanları her konuta göre farklılık gösteriyor. Akıllı Ev Teknolojisi, otomasyon teknolojisinin geldiği son aşamalardan biri.

Zirve Park projesinde akıllı ev teknolojisi kullanıldı!

Konut sektörüne farklı bir anlayış getiren Zirvepark akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle donatıldı. Zirvepark Projesi'nde akıllı ev teknolojisi sistemi kullanıldı. Projede her daireye özel tasarım ise dikkat çekiyor.

Ankara ONS İncek akıllı ev teknolojisi sunuyor!

Akıllı ev teknolojisinin en yüksek standartları kullanılarak oluşturulan ONS İncek Residence projesi , sağladığı ayrıcalıklı dünyası, gördüğü yoğun talep ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Zirvepark projesinin örnek dairesi görücüye çıktı!

Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneklerin bulunduğu Zirvepark, akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina özellikleriyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor.

Demir La Vida'da fiyatlar 183 bin liradan başlıyor!

Demir La Vida, akıllı ev teknolojisi ile inşa ediliyor. Bölgenin akıllı ev teknolojisi ile yapılan ilk projesi özelliği taşıyan 220 milyon TL'lik Demir La Vida'da daire fiyatları 183 bin TL'den başlıyor...

ev teknolojisi Haberi

ev teknolojisi

Geleceğin evlerinde yaşam alanlarının verimli kullanımı için duvarlar ortadan kalkıyor. Basitlik ve kullanışlılık ön plana çıkarak yemek pişirme, yeme, uyuma ve çalışma gibi aktiviteleri tüm ailenin interaktif bir şekilde yapmasına olanak sağlıyor. Evimizin her bir parçası akıllanıyor ve sosyal medya ile entegre bir hale gelerek en hızlı şekilde sosyalleşmeyi ve ihtiyaçlarınızı karşılamanızı mümkün kılıyor. İçerik paylaşımı görülmedik bir kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. 


Eviniz eski tercihlerinizi aklında tutarak, hakkınızdaki tüm dijital ipuçlarını topluyor böylelikle özel zevk ve tercihlerinizi bilerek sizi tanıyor, ihtiyaçlarınızı anlayabiliyor. Sorularınızı sormadan ihtiyaçlarınızı farkına varıp size cevapları sunuyor. 


İçinde yaşayan bireylerle bütünleşerek aile bireylerinden biri haline geliyor. Siz uyumak için yatağınıza geçtiğinizde sizin için ışıkları söndürüyor, siz yemeğinizi yerken müziğinizi açıyor. Enerji kullanımında maksimum tasarruf sağlayarak aynı zamanda evinizin beyni haline...