28 / 04 / 2024

Eval İnsaat bahçeşehir fiyatları

Eval İnsaat bahçeşehir fiyatları

Eval İnşaat, Bahçeşehir bölgesine yeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatınmlan arasında öne çıkıyor.

Eval Park Bahçeşehir!

Eval Park Bahçeşehir projesi 43 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Eval Park Bahçeşehir Evleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Eval İnşaat Bahçeşehir'de yeni projeye imza atacak!

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de İstanbul'un sürekli değer kazanan Bahçeşehir bölgesine yepyeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor.

Eval'dan Bahçeşehir'e 870 konutluk yeni proje!

Eval inşaat, istanbul'un iyi değer kazanan bölgelerinden Bahçeşehir'de bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Satışa sunulacak Aplus kategorisindeki proje; 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak.

Eval İnşaat Bahçeşehir'de projeye başlıyor!

Eval İnşaat'ın Bahçeşehir'de 43 bin metrekare alan üzerinde yükselecek yeni projesinin 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacağını söyleyen Eval inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Arvas,proje hakkında bilgi verdi.

Eval İnşaat’tan Bahçeşehir’e A Plus bir proje!

Eval İnşaat Bahçeşehir’de A plus bir projeye imza atıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşan dev proje, Kanal İstanbul, 3’üncü Havalimanı, 3’üncü Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Metro’nun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği önemli bir noktada konum

Eval İnşaat'tan Bahçeşehir'e 870 konutluk A plus proje!

Eval İnşaat Bahçeşehir’de A plus bir projeye imza atıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşan dev proje, mega yatırımların çevrelediği önemli bir noktada konumlanıyor.

Eval İnşaat Bahçeşehir Park projesi Eylül'de başlayacak!

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de birçok proje hayata geçiren Eval İnşaat, Bahçeşehir bölgesinde Eylül ayında yeni bir projeye başlama kararı aldı. Projede 870 konut ve 20 ticari alan yer alacak.

Bahçeşehir Eval Park Evleri satış ofisi iletişim!

Eval İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bahçeşehir Eval Park Evleri daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.Bahçeşehir Eval Park Evleri satış ofisi iletişim telefon numarası olarak 0212 876 20 11.

Bahçeşehir Eval Park iletişim bilgileri!

Toplam 43 bin metrekare arsa alanında inşa edilen projede 870 daire yer alıyor. Bahçeşehir Eval Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 876 20 11 olarak belirlendi.

Eval Park Bahçeşehir fiyat!

Toplam 870 daireden meydana gelen projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Eval Park Bahçeşehir fiyat listesi kapsamında daireler 400 bin TL'den başlıyor.

Eval İnşaat yeni projesini Bahçeşehir'de yapacak!

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de proje geliştiren Eval İnşaat, şimdi de İstanbul'un değer kazanan Bahçeşehir bölgesine yeni bir proje kazandırmaya hazırlanıyor.

Bahçeşehir Eval Park Evleri satılık!

İnşaat çalışmalarının Eylül ayı sonunda başlanması planlanan projede 870 daire yer alıyor. Bahçeşehir Eval Park Evleri satılık daire seçenekleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Bahçeşehir Eval Park satış ofisi telefon!

Toplam 43 bin metrekare arsa alanında inşa edilen projede dairelerin tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Bahçeşehir Eval Park satış ofisi telefon numarası 0212 876 20 11 olarak belirlendi.

Eval İnsaat bahçeşehir fiyatları Haberi

Eval İnsaat bahçeşehir fiyatları

BEYLİKDÜZÜ ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, Bahçeşehir bölgesine yeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatınmlan arasında öne çıkıyor. 


43.000 metrekarelik alan üzerinde yükselecek proje, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve metronun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği bir noktada konumlanıyor. Eval İnşaat Yönetim Kurulu Başkam M. Aydın Arvas "Müşterilerimize kaliteli bir yaşam alanı sunarken, kârlı bir yatırıma da imza atmalarım amaçlıyoruz. Bu proje, bölgeye değer ve prestij kazandıracak. Konut, ticari alan ve AVM'den oluşacak bu projenin, dört bir tarafı ulaşım ağı üe örülü bir konumda yer alması yatırımcı için büyük bir avantaj. Eylül sonu itibariyle projeye start vereceğiz"...