28 / 04 / 2024

Eval İnşaat Bahçeşehire yeni proje mi yapıyor

Eval İnşaat Bahçeşehire yeni proje mi yapıyor

Eval İnşaat Bahçeşehir’de A plus bir projeye imza atıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşan dev proje, mega yatırımların çevrelediği önemli bir noktada konumlanıyor.

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Karadeniz  ve Recep    Karadeniz tarafından kuruldu.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer ralan 17 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Osmaniye Bahçe orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı.

Eval İnşaat Bahçeşehire yeni proje mi yapıyor Haberi

Eval İnşaat Bahçeşehire yeni proje mi yapıyor

Eval İnşaat Bahçeşehir’de A plus bir projeye imza atıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşan dev proje, Kanal İstanbul, 3’üncü Havalimanı, 3’üncü Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Metro’nun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği önemli bir noktada konumlanıyor.


Beylikdüzü ve Büyükçekmece’de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de İstanbul’un sürekli değer kazanan Bahçeşehir bölgesine yepyeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor.  Özellikle Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinde yaptığı butik projelerle konut alıcılarından tam not alan Eval İnşaat, markalı konut sektöründe sembol niteliği taşıyacak bir projeye imzasını atacak. Firma, Bahçeşehir bölgesinde A plus bir proje geliştiriyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor. 43 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek proje, Kanal...