29 / 04 / 2024

eval park istanbul satılık daire

eval park istanbul satılık daire

Evalpark Evleri Esenkent satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Evalpark İstanbul projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı?

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı? Özdilek Park İstanbul yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek Park İstanbul 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kartal Havuzlu Park İstanbul'un balkonu olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Kentsel Yenileme Komisyon Meclis üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Ziyarette Kartal projesi hakkında bilgi verildi.

Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Ağaoğlu Central Park İstanbul'a usul kararı verildi!

8. İdare Mahkemesi Başkanı Muhammet Ali Öztürkler Ağaoğlu'nun Bakırköy'de inşaatına başladığı Central Park projesinin durdurulmasıyla ilgili kararın 'usul' yönünden verildiği belirtti.

Ağaoğlu Central Park İstanbul projesi durduruldu!

Aağaoğlu Şirketler Grubu tarafından İstanbul Bakırköy’de inşa edilen konut projesi ikinci kez durduruldu. İlk önce ‘Bakırköy 46’adı ile tanıtılan, daha sonra ismi ‘Central Park İstanbul’ olan proje Aralık 2013’te İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin kararıyla durdurulmuştu.

Eval Park basın toplantısı 26 Mayıs'ta!

Esenkent'te Eval İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Eval Park basın toplantısı 26 Mayıs Perşembe günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Bakırköy Central Park İstanbul satışları!

Bakırköy Central Park İstanbul satışları Mart ayında başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park İstanbul projesinde 1.200'den fazla daire yer alıyor...

Bakırköy Central Park İstanbul satış ofisi!

Bakırköy Central Park İstanbul satış ofisi irtibat için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 45 bin metrekareden oluşan proje İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde inşa edilecek.

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Central Park İstanbul nerede?

Satışların yakın zamanda başlaması planlanan Central Park İstanbul'da 5 blok yer alıyor. Projede çeşitli sosyal donatı alanları sunuluyor. Peki Central Park İstanbul nerede?

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

eval park istanbul satılık daire Haberi

eval park istanbul satılık daire


Evalpark İstanbul projesi Esenyurt Esenkent'te hayata geçiriliyor. Eval İnşaat tarafından inşa edilen Evalpark İstanbul projesinde teslimler Haziran 2018 yılında yapılacak.


Evalpark İstanbul projesinde fiyatlar 230 bin 400 TL'den başlangıç gösteriliyor. Evalpark İstanbul projesinin mimari çalışması Saryap Mimarlık A.Ş. tarafından yapıldı.


1.100 daire ve 30 mağazadan meydana gelen Evalpark İstanbul projesi 43 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Evalpark İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerine yer verildi.


Evalpark Evleri Esenkent satış ofisi ile 444 79 74 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Evalpark İstanbul projesinde daireler 72 ila 160 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


217 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Evalpark İstanbul projesinde fitness, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Adres: Orhangazi Mahallesi, Atatürk Bulvarı No: 51 Esenyurt –...