30 / 04 / 2024

Kartal Havuzlu Park İstanbul'un balkonu olacak!

Kartal Havuzlu Park İstanbul'un balkonu olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Kentsel Yenileme Komisyon Meclis üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Ziyarette Kartal projesi hakkında bilgi verildi.




İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Kentsel Yenileme Komisyon Meclis üyeleri Esra Kaya Erdoğan, Soydan Alkan, Özgür Durmuş ve Erkan Erdoğan, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt ile birlikte Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.  Ziyarete Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel de eşlik etti. 


Meclis üyelerine, Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında yer alan proje odası ile TAK Kartal'ı gezdiren Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi’nin AR-GE’si olduğunu vurguladığı TAK Kartal (Tasarım Araştırma Katılım) hakkında konuklarına bilgi verdi. Daha sonra misafirlerine Kartal Hürriyet Mahallesi'nde yapımı devam eden Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi ile Yakacık Mahallesi'nde bulunan Havuzlu Parkı gezdiren Başkan Altınok Öz, "Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Kartal, İstanbul’un, boğazdan sonra en değerli ve gözde ilçesidir. Biz her projeyi geleceğimiz için yapıyoruz. Neden? Vatandaşlarımız gelip İstanbul’un balkonunda çay içip sohbet etsin diye. Parklarımızı iki üç katına çıkardık. Yapımı devam eden Havuzlu parkımız, Kartal'ın en büyük parkı olacak. Tiyatro alanı, havuzu, dinlenme yerleri, yürüyüş parkurlarının dışında buranın bir diğer farkı, içinde papağanların olması. Burası İstanbul’un balkonu olacak" dedi. 



Kartal Belediyesi



Geri Dön