29 / 04 / 2024

evdekifırsat

evdekifırsat

Teslime hazır ev satışında fırsatlı ödeme planları sunan evdekifirsat.com, topraktan yatırım arayışında olanlar için de portföyüne 2 proje ekledi. Sultanbeyli’de yükselen İdilia’da peşinat ödenmiyor.

İstwest projesi için Işın Karaca'lı organizasyon düzenlendi!

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com portföyüne kattığı lstwest için bir organizasyon düzenledi. Gerçekleşen etkinlikte lstwest'liler Işın Karaca konseri ile yaza "merhaba" dedi.

Halkalı ve Bahçeşehir’de peşinatsız ev sahibi olmak için son gün 31 Mayıs!

Evdekifirsat.com, 31 Mayıs’a kadar Halkalı ve Bahçeşehir’de peşinat ödemeden, hemen teslim evleri çok özel ödeme planlarıyla ev almak isteyenlerle buluşturuyor.

Halkalı ve Bahçeşehir'de 2+1 ev satın alana beyaz eşyalar hediye!

Markalı konut projelerinin buluşma platformu olan ve müşterilere peşinat ödemeden küçük taksitlerle hemen teslim ev sahibi olma fırsatını sunan www.evdekifirsat.com, sürpriz hediye ve indirimlerle şaşırtmaya hazırlanıyor.

Bahçeşehir ve Halkalı’da peşinatsız 6 proje fırsatı!

Evdekifirsat.com, müşterilere “Peşinat ödemeden küçük taksitlerle hemen teslim ev sahibi olma fırsatını” Bahçeşehir ve Halkalı’nın gözdesi 6 farklı konseptteki projede sunuyor.

Evdekifırsat.com konut alanlar için yeni kampanya başlattı!

Markalı konut projelerindeki sıfır daireleri satın alarak avantajlı imkânlarla satışını başlatan ' evdekifirsat.com ', yeni bir kampanya başlattı. Müşteriler ana sayfadaki formu doldurdukları zaman indirim çeki kazanıyor.

Evdekifırsat'tan yeni kampanya!

Evdekifırsat.com yeni kampanyası ile Maslak Mashattan, İdilla, TEM Vitrin, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Evler, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Teras Evler ve Bahçeşehir Vadi projelerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Evdekifırsat.com'dan ev alana beyaz eşya hediye!

Evdekifırsat.com, Anneler Günü kampanyasıyla portföyünde yer alan projelerden ev sahibi olanlara beyaz eşya hediye ediyor. Evdekifırsat.com herkese peşinatsız ve uygun ödeme koşullarıyla hemen evini teslim ediyor.

Mai Residence projesindeki fırsatları kaçırmayın!

Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” mottosuyla herkesi ev sahibi yapıyor. Yepyeni hizmet anlayışıyla Evdekifırsat.com, Bağdat Caddesi’ne 15 dakikalık mesafede bulunan Mai Residence projesinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Konut fırsatları Evdekifırsat.com’da!

Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” kampanyasıyla 9 farklı lokasyonda 17 farklı projeden muhteşem fırsatlar sunuyor. Evdekifırsat.com’a girin yazı evinizde karşılayın.

Evdekifirsat'la ev almanın kuralları değişiyor!

Yepyeni hizmet anlayışıyla markalı konut projelerinin buluşma platformu Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” kampanyasıyla 9 farklı lokasyonda 17 farklı projeden muhteşem fırsatlar sunuyor. Evdekifırsat.com’a girin yazı evinizde karşılayın.

Evdekifırsat'la bu haftasonu ev hayaliniz gerçek olsun!

Evdekifirsat.com, kendi evinin hayalini kuran herkesi peşinat ödemeden uygun taksitlerle ev sahibi yapıyor.Evdekifirsat.com’dan ev alanlar 1490 TL’den başlayan taksitlerin ilkini ödemesiyle hemen tapusunu teslim alıp kendi evinin keyfini yaşamaya başlıyor

Evdekifırsat'tan Kağıthane'de 2.500 TL taksitle ofis!

Evdekifirsat.com müşterilerine sunduğu konut fırsatlarına şimdi de şehrin merkezinde Kağıthane iş ve yaşam vadisindeki ofis, dükkan ve mağaza fırsatlarını ekledi.

Evde Fırsat modeli 1 yılda 1.912 daire portföyüne ulaştı!

Ömer Faruk Çelik’in ‘evde fırsat’ sunan modeli tuttu. Markalı konut projelerinden evleri alarak havuzda toplayan ve uygun ödeme planlarıyla alıcıya sunan ‘evdekifırsat.com’ 1 yılda 1.912 dairelik portföye ulaştı.

Maslak Mashattan'dan sıfır faiz kampanyası!

İş dünyasının merkezinde, aynı zamanda İstanbul’laiç içe bir yaşam için Maslak Mashattan tartışılmaz çok karlı bir yatırım aracı olarak Evdekifırsat’da yer alıyor.

Evdekifırsat.com konut alanlar için yeni kampanya başlattı!

Markalı konut projelerindeki sıfır daireleri satın alarak avantajlı imkânlarla satışını başlatan ' evdekifirsat.com ', yeni bir kampanya başlattı. Müşteriler ana sayfadaki formu doldurdukları zaman indirim çeki kazanıyor.

Antasya Rezidans'da 350 bin liraya! 2016 sonuna kadar vade fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Antasya Rezidans'da daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projede 2016 sonuna kadar vade fırsatı sunuluyor. Projede sadece 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Ede Tower'da lansmana özel indirim fırsatı!

Ankara 'nın yeni çekim merkezlerinden biri olan İncek Yumrutepe ' de inşa edilen Ede Tower ' da, Nisan ayında yapılacak lansmana özel indirim fırsatı sunuluyor...

Vista Garden'da bahar fırsatı başladı!

GÜL İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Vista Garden'da bahar fırsatı başladı. 9 Nisan'a kadar geçerli olacak uygulamaya göre nakit ödemelerdeki yüzde 10 indirime ek yüzde 5 indirimden daha yararlanacak...

evdekifırsat Haberi

evdekifırsat

TESLİME hazır ev satışında fırsatlı ödeme planları sunan evdekifirsat.com, topraktan yatırım arayışında olanlar için de portföyüne 2 proje ekledi. Sultanbeyli’de yükselen İdilia’da peşinat ödenmiyor. 120 ay taksitle, yılda bir kere şirket bünyesinde gerçekleşen sabit ara ödemeler yer alıyor. 1+1’erin aylık taksitleri 1.400 TL’den başlıyor. TEM Vitrin projesinde 1+1 daireleri peşinat vermeden, aylık 1.950 TL taksit imkanıyla 2016’da teslim alabilecek. Yılda 1 kere şirket bünyesinde sabit ara ödemeler...