09 / 05 / 2024

evdema mutfak

evdema mutfak

Ev dekorasyonuna getirdiği akılcı çözümlerle dikkat çeken Evdema, UNICERA'da Bauformat'ın, 6 yeni tasarımını, Vitale Parke’nin yeni serilerini ve DU&KA Duvar Kağıdı’nın yeni koleksiyonlarını da görücüye çıkardı.

İntema Mutfak, baharda cazip indirimler sunuyor!

İdeal mutfak yaşamını uzmanlıkla tasarlayan İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlatacağı ve 30 Haziran’a kadar devam edecek Bahar Kampanyası ile mutfağını ve ankastre setini yenilemek isteyenlere cazip indirimler sunuyor.

Demsaş Mutfak'tan kişiye özel tasarımlar!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

Kelebek, UNICERA Fuarı'nda beş yeni mutfak modelini tanıttı!

Türkiye'nin köklü markası Kelebek, 23 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda (UNICERA) 2016 koleksiyonundaki tasarım ve fonksiyonelliği ile öne çıkan beş yeni mutfağını tanıttı.

Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları MYO açıldı!

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'nde Akdeniz Üniversitesi'ne (AÜ) bağlı Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu (MYO) törenle açıldı. AÜ Göynük Mutfak Sanatları MYO'nun açılış törenine birçok kişi katıldı.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Silverline, 28. Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'ya katılacak!

Yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'da yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak...

İyi bir mutfak nasıl tasarlanmalı?

Son teknoloji makineler, kusursuz işçilik ve deneyimli kadrosuyla Demsaş Mutfak’ta; ergonomisi, fonksiyonelliği ve yüksek kalitesiyle evinizde sadece size özel bir mekân yaratabilirsiniz.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

EVDEMA Vitale konseptini hayata geçirdi!

2008 yılından bu yana aksesuar, aydınlatma, masa&sandalye ürün gruplarının satış ve pazarlamasını yürüten EVDEMA, Vitale konsept mağazasını ilk defa Arenapark AVM'de hayata geçirdi.

Batı Mahal Villaları'nda büyük mutfak keyfi!

Villa yaşamından farklı beklentileri olanların talepleri doğrultusunda projelendirilen Batı Mahal villaları, mutfak keyfini sevenlere geleneksel mutfak tasarımının çok ötesinde bir yaşam alanı sunuyor.

EVDEMA Vitale ile mağazalar zinciri oluşturacak!

Yapı sektöründe faaliyet gösteren EVDEMA kendi markası olan Vitale ile mağazalar zinciri oluşturmaya başladı. Pazar payını hızla büyüten firma müşterilerine daha yakın olma adına ilk mağazasını Arenapark AVM'de açtı.

28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ne zaman?

İnovatif fikirler ve sürdürülebilir işbirlikleri için akılcı projelere akılcı çözümler sunan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23 - 27 ŞUBAT 2016 tarihlerindeTüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece'de profesyonelleri buluşturuyor

evdema mutfak Haberi

evdema mutfak

Evdema, 24-28 Şubat tarihlerinde düzenlenecek UNICERA Fuarı'nda Almanya’nın bir numaralı mutfak markası Bauformat'ın, üstün Alman teknolojisiyle ürettiği stil ve fonksiyonel tasarımlarından oluşan 6 yeni modeli ile birlikte Vitale Parke’nin yeni serilerini ve DU&KA Duvar Kağıdı’nın yeni koleksiyonlarını da ziyaretçilerin beğenisine sundu.


Geniş ürün yelpazesi ve her zevke uygun modelleriyle mutfaklara mutluluk katan Bauformat Mutfak'ın yeni modelleri; fonksiyonel, estetik ve ergonomik alternatifler sunuyor. Satış sonrası hizmet kolaylığı sağlayan Evdema, kaliteyi sorunsuzca kullanma konforu sunuyor.  


Stil ve fonksiyonel tasarımları ile mutfağa farklı bir soluk kazandıran Bauformat, sadece Evdema mağazalarında kullanıcı ile buluşturuyor. Yıkama ünitesinin dizaynı ile kullanım kolaylığı kazandıran Bauformat mutfak ürünleri, farklı tasarımları tercih edenler için ideal seçimler arasında yer alıyor. Geniş çekmeceler ve farklı dolap tasarımlarıyla kullanıcıya özgür alan bırakıyor....