09 / 05 / 2024

evdema unicera

evdema unicera

Ev dekorasyonuna getirdiği akılcı çözümlerle dikkat çeken Evdema, UNICERA'da Bauformat'ın, 6 yeni tasarımını, Vitale Parke’nin yeni serilerini ve DU&KA Duvar Kağıdı’nın yeni koleksiyonlarını da görücüye çıkardı.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Unicera, bugün kapılarını açtı!

Seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera, bugün kapılarını açtı. 12 Mart’a kadar açık kalacak fuarda yeni koleksiyonlar ve inovatif ürünler tüketiciyle buluşacak.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

BİEN 2017 koleksiyonunu UNICERA’da tanıtacak!

Seramik sek­tö­rünün ön­cü­le­rin­den Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını ilk kez UNICERA’da tanıtacak.

Stil44 Unıcera banyo mutfak fuarına katılıyor!

Stil44, 25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünleri ile UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 8-C01 numaralı standında tüketici ile buluşuyor.

E.C.A. ve SEREL UNICERA'da sergilenecek!

08-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda E.C.A. ve SEREL sergilenecek.

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.

UNICERA 2017 Fuarı, 7-11 Mart'ta düzenlenecek!

TİMDER ve Türkiye Seramik Federasyonu’nun katkılarıyla organize edilen UNICERA Fuarı’nın 29.su, 2017 senesinde CNR Expo’da düzenlenecek.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

UNICERA Fuarı, CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

evdema unicera Haberi

evdema unicera

Evdema, 24-28 Şubat tarihlerinde düzenlenecek UNICERA Fuarı'nda Almanya’nın bir numaralı mutfak markası Bauformat'ın, üstün Alman teknolojisiyle ürettiği stil ve fonksiyonel tasarımlarından oluşan 6 yeni modeli ile birlikte Vitale Parke’nin yeni serilerini ve DU&KA Duvar Kağıdı’nın yeni koleksiyonlarını da ziyaretçilerin beğenisine sundu.


Geniş ürün yelpazesi ve her zevke uygun modelleriyle mutfaklara mutluluk katan Bauformat Mutfak'ın yeni modelleri; fonksiyonel, estetik ve ergonomik alternatifler sunuyor. Satış sonrası hizmet kolaylığı sağlayan Evdema, kaliteyi sorunsuzca kullanma konforu sunuyor.  


Stil ve fonksiyonel tasarımları ile mutfağa farklı bir soluk kazandıran Bauformat, sadece Evdema mağazalarında kullanıcı ile buluşturuyor. Yıkama ünitesinin dizaynı ile kullanım kolaylığı kazandıran Bauformat mutfak ürünleri, farklı tasarımları tercih edenler için ideal seçimler arasında yer alıyor. Geniş çekmeceler ve farklı dolap tasarımlarıyla kullanıcıya özgür alan bırakıyor....