26 / 07 / 2024

Evdema Vitale aksesuarlar

Evdema Vitale aksesuarlar

Evdema, kadınların renkli dünyasını yansıtan aksesuarlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 35 indirim fırsatı sunuyor. 2-8 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanya etiketli Vitale aksesuarları kapsıyor.

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

MediaMarkt seçili telefonlarda fiyatları indirdi! MediaMarkt 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Teknoloji marketi MediaMarkt’ta seçili telefon ve aksesuarlarda web’e özel fiyatlar sizleri bekliyor. 23 Ekim’de bitecek kampanyaya dahil telefon ve aksesuarlarını sizler için listeledik. İşte MediaMarkt 22 Ekim 2022 fiyat listesi..

Migros’ta hayvan severleri sevindirecek yüzde 40 indirim! Migros 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros marketler zinciri 68. yıla özel indirimler kapsamında evcil hayvan mama ve aksesuarlarında net yüzde 40 indirim yaptı. İşte indirimli evcil hayvan mama ve aksesuarları..

İpekyol aksesuarlarda yüzde 50 indirim! İşte 27 Eylül 2022 İpekyol fiyat listesi!

Kadın giyim markası İpekyol, online satış mağazası ipekyol.com.tr’de seçili aksesuar ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim kampanyası başlattı. İşte ipekyol aksesuarların indirimli fiyat listesi

A101’den uygun fiyatlı telefon aksesuarları! A101 29 Eylül 2022 fiyat listesi

A101 marketler her hafta olduğu gibi bu haftada yeni ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğunu yayınladı. 29 Eylül Perşembe günü için yayınlanan katalogda pek çok ürün uygun fiyatlarla sizleri bekliyor.

Bernardo yüzde 50 indirime artı yüzde 50 indirim uyguluyor. İşte 25 Eylül 2022 Bernardo fiyat listesi

Mutfak aksesuarları konusunda kalitesi ve kendine özgü çizgileriyle öne çıkan Bernardo yazın son fırsatı kampanyasıyla yüzde 50 indirimli fiyatlara artı yüzde 50 indirim uyguluyor. Kaçırılmayacak fırsatlar için acele edin. İşte 25 Eylül 2022 Bernardo fiyat listesi

Mango’dan genç kız modasında yüzde 50’ye varan indirim! 23 Eylül 2022 Mango fiyat listesi!

Tekstil perakendeciliğine kadın giyim ile başlayan ardından koleksiyonuna erkek giyim ve aksesuarları dahil eden Mango online satış kanalında sezon ortası indirim kampanyası başlattı. Genç kız koleksiyonunu kampanyaya dahil eden Mango’da indirim oranı seçili ürünlerde yüzde 50’yi buluyor.

Tarzınızı yansıtın! Harley-Davidson lisanslı ürünler yüzde 30’a varan indirimlerle! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi!

Hepimizin bir motor markasından ibaret sandığı ancak fanatiklerinin bir yaşam tarzı olarak benimsediği Harley-Davidson kadın ve erkek giyim dışında aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor. 

MediaMarkt’ta uygun aksesuarlar için az zaman kaldı! Son tarih 19 Eylül 2022…

Avrupa'nın bir numaralı elektronik perakende markası MediaMarkt, mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de teknolojik ürünlerin aksesuarlarında birbirinden farklı fırsatların sunulduğu yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

MediaMarkt’ta indirimler son hız! 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Onlarca ürün, bol çeşit uygun fiyatlarla MediaMarkt’ta…  Elektronik aksesuar almak isteyenler için MediaMarkt’ta 19 Eylül 2022 tarihine kadar yeni bir kampanya var. Oyuncu aksesuarları, kulaklık, şarj cihazı, hoparlör gibi ürünlerde kaçırılmayacak fırsatlar sizi bekliyor.

iPhonecular bu fırsat kaçmaz! Uygun fiyatlı AirPodslar BİM’de!

Yüksek fiyatlarıyla dikkat çeken İPhone mevut gidişata rağmen tercih edenleri eksilmiyor. Apple iPhone telefonunu satışa devam ederken yanında çeşitli aksesuarlarını ve diğer notebook gibi ürünlerini de satıyor. İPhone kullanıcıları telefonlarının yanında akıllı kulaklık olarak AirPods’u kullanmayı

Uygun fiyatlı otomobil aksesuarları A101’de! Bu fırsat kaçmaz

A101 12 Mayıs Perşembe günü için yayınladığı katalogda otomobil sahiplerini yakından ilgilendirecek ürünler var. A101’in yayınladığı kataloğa araç içi düzenleyicilerden, vantilatöre kadar bin bir çeşit otomobil aksesuarı mevcut. 

Migros'tan bilgisayar aksesuar ürünlerine yüzde 30 indirim! Rampage, Everest, Snopy! İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Migros, bilgisayar aksesuarlarına yüzde 30 indirim yaptı! Rampage, Everest, Snopy ve Addison... Peki, Migros'ta bilgisayar aksesuarları ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Evdema Vitale aksesuarlar Haberi

Evdema Vitale aksesuarlar

 “Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle eve dair tüm ürünleri bir arada sunan EVDEMA, Mart ayının ilk haftasında, kadınların dünyasını Vitale aksesuar ürünleriyle renklendiriyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 35 indirim fırsatıyla satışa sunulan şık tasarımlı Vitale aksesuarlar, kadınların kendilerini özel hissetmesini sağlarken, kadın ruhunun estetiğini de yaşam alanlarına taşıyor. 



Evdema mağazalarında satışa sunulan Vitale aksesuarları arasında, kadınların güzelliğini yansıtacak aynalar ve onlara sunabileceğiniz el yapımı cam ürünler, çerçeveler, vazo, biblo, saat, abajur gibi hediyelik eşyalar yer alıyor. Kadınlar Günü’ne özel indirimle satışa sunulan, birbirinden renkli aksesuarlar evin her köşesine kadın ruhunu yansıtırken, özel tasarlanmış ürünleriyle Vitale evinizin farkını ortaya koyuyor.