17 / 05 / 2024

evgör canım öğretmenim kampanyası

evgör canım öğretmenim kampanyası

Öğretmenler Evgör Mobilya'dan ve firmanın online mağazasından yapacakları alışverişlerde 30 Kasım'a kadar yüzde 15 indirim ve 36 aya varan taksit imkanlarından yararlanabilecek...

Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat kampanyası!

Evgör Mobilya’nın bu yılki Sevgililer Günü kampanyasında, sürpriz avantaj var. Tüm çiftler, bu ay içinde yapacakları seçili düğün paketi alışverişlerinde yüzde 20, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise o güne özel ekstra yüzde 14 indirim hakkı kazanacak.

Evgör Mobilya’dan akıllı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, seçili düğün paketlerinden herhangi birini satın alan müşterilerine, akıllı köşe mutfak takımı hediye ediyor.

Evgör 2016 yaz koleksiyonunda bahçe tasarımlarına yer verdi!

EVGÖR, 2016 yaz koleksiyonuna yeni tasarım bahçe mobilya ve aksesuarları ekledi.Evgör’ün bahçe mobilyaları, yaz dönemine özel indirimler ve Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat avantajları ile sunuluyor.

Reysaş GYO'nun kredi notunun görünümü stabil!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın uzun Vadeli Ulusal Kredi notu (TR) A+; Kısa Vadeli Ulusal Kredi notu da (TR) A1 olarak derecelendirildi. Kredi notunun görünümünü ise "stabil" olarak belirlendi.

Manavgat'a yörük müzesi geliyor!

Manavgat’ta 4 bin metrekarelik alana kurulacak Yörük Müzesi, yörük kültürünü gelecek nesillere aktaracak. Müzenin yapımında yörük derneklerinin temsilcilerinin fikirleri dikkate alınacak.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden 5 ilde sahte tapu operasyonu!

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır, Antalya, Ankara, İzmir ve İstanbul olmak üzere 5 kentte düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda sahte belgeler düzenleyip, taşınmaz malların satışını yapan 30 kişiyi gözaltına aldı.

Evgör Mobilya’dan Sevgililer Günü kampanyası!

Evgör Mobilya’nın “aşk, havalara uçuruyor” temalı 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyasında, yeni evlenecek ya da evini yenileyecek çiftlere, balonla Kapadokya turu hediye ediliyor.

Şehit Özgür Gümüş'ün inşaat halindeki evi yardımlarla tamamlandı!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Özgür Gümüş'ün, 15 yıldır inşaat halinde duran ve yapılan yardımlarla tamamlanan evini ziyaret etti.

Evgör Mobilya'dan öğrencilere özel, indirimli yarıyıl kampanyası!

Evgör Mobilya, sömestr dönemine özel indirim kampanyası düzenliyor. Firma, tüm genç ve çocuk odası modellerinde yarıyıl tatili boyunca %20 indirim fırsatı sunuyor.

Mersin Erdemli Yörük müzesi inşaatı son aşamada!

Erdemli Belediyesi tarafından sahil bandında yapımı süren Yörük müzesi inşaatında son yaklaşılıyor.Mükerrem Tollu Yörük müzesi çalışmalarını yerinde denetledi.

Kadıköy rıhtımına yapılacak caminin imar planı askıdan indi!

Kadıköy rıhtımına yapılması istenilen cami yeniden gündemde. Bu defa İSKİ’nin atık su tesisi yapacağı alan camiye tahsis edildi. Caminin imar planı askıdan indi.

evgör canım öğretmenim kampanyası Haberi

evgör canım öğretmenim kampanyası

EVGÖR Mobilya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla başlattığı “Canım Öğretmenim” kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Yurdun her köşesinde özveriyle görevlerini yerine getiren Öğretmenlere destek olmak amacıyla düzenlenen kampanyada tüm öğretmenler, Kasım ayı sonuna kadar mobilya alışverişlerini EVGÖR’den %15 indirimli olarak yapabilecek. Yeni evlenecek öğretmen çiftler, kampanya sayesinde mobilyalarını indirimli olarak bugünden satın alıp dilerlerse düğün zamanlarına kadar Evgör Mobilya’nın “Emanet Sistemine” de bırakabiliyor. Üstelik bu hizmet için herhangi bir ek ücret ödemek de gerekmiyor.


İstanbul’daki öğretmenler EVGÖR Mobilya’nın Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıca mağazalarına gelerek kampanyadan yararlanabilirken, diğer illerde görevli öğretmenler ise Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası Evgor.com.tr üzerinden indirimli alışveriş yapabilecek.


Ülke geneline ücretsiz teslimat gerçekleştiren Evgör Mobilya’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel kampanyası ve yeni koleksiyonları...