02 / 05 / 2024

EVGÖR'den ''Canım Öğretmenim'' kampanyası!

EVGÖR'den ''Canım Öğretmenim'' kampanyası!

Öğretmenler Evgör Mobilya'dan ve firmanın online mağazasından yapacakları alışverişlerde 30 Kasım'a kadar yüzde 15 indirim ve 36 aya varan taksit imkanlarından yararlanabilecek...



EVGÖR Mobilya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla başlattığı “Canım Öğretmenim” kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Yurdun her köşesinde özveriyle görevlerini yerine getiren Öğretmenlere destek olmak amacıyla düzenlenen kampanyada tüm öğretmenler, Kasım ayı sonuna kadar mobilya alışverişlerini EVGÖR’den %15 indirimli olarak yapabilecek. Yeni evlenecek öğretmen çiftler, kampanya sayesinde mobilyalarını indirimli olarak bugünden satın alıp dilerlerse düğün zamanlarına kadar Evgör Mobilya’nın “Emanet Sistemine” de bırakabiliyor. Üstelik bu hizmet için herhangi bir ek ücret ödemek de gerekmiyor.


İstanbul’daki öğretmenler EVGÖR Mobilya’nın Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıca mağazalarına gelerek kampanyadan yararlanabilirken, diğer illerde görevli öğretmenler ise Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası Evgor.com.tr üzerinden indirimli alışveriş yapabilecek.


Ülke geneline ücretsiz teslimat gerçekleştiren Evgör Mobilya’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel kampanyası ve yeni koleksiyonları hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Geri Dön