29 / 04 / 2024

Evgör sosyal medyada müşterilerine beğendikleri mobilyayı hediye ediyor!

Evgör sosyal medyada müşterilerine beğendikleri mobilyayı hediye ediyor!

Evgör Mobilya sosyal medyada müşterilerine beğendikleri mobilyayı hediye ediyor. “Yeni Yılda Benim De Evimde Olsun” isimli kampanyası ile Evgör, Facebook üzerinden müşterilerine beğendikleri mobilyayı hediye ediyor...



“Tasarımla mutluluğun birleştiği nokta” EVGÖR, hayalindeki mobilyaya yeni yılda sahip olmak isteyenler için çok özel bir hediye kampanyası düzenliyor. Facebook üzerinden gerçekleştirilen “Yeni Yılda Benim De Evimde Olsun” isimli kampanyada katılımcılar, facebook.com/evgormobilya sayfasındaki yılbaşı koleksiyonu içinden herhangi bir ürünü seçip, kendi duvarında paylaşıyor. 31 Aralık günü saat 12.00’ye kadar paylaşımı en çok beğeni alan ilk üç katılımcı, o ürüne hiçbir ücret ödemeden sahip oluyor. Yeni yılda benim de evimde olsun diyenler, kampanya koşulları ve katılım için Evgör Mobilya’nın Facebook sayfasını ziyaret edebilir.


EVGÖR Mobilya’nın Facebook üzerinden gerçekleştirdiği yılbaşı kampanyasına katılmak da hediye kazanmak da çok kolay; “Seç, Paylaş, Beğendir ve Kazan”. Hayalindeki mobilyaya yeni yılda kavuşmak isteyenler, Facebook.com/evgormobilya sayfasının kampanya bölümündeki yemek odası, yatak odası, oturma grubu ve köşe takımlarından oluşan yılbaşı koleksiyonu içinde beğendikleri bir ürünü seçip kendi sayfalarının duvarında paylaşıyor. 31 Aralık günü saat 12.00’ye kadar Facebook paylaşımı en çok beğeni alan ilk üç katılımcıya, paylaştıkları ürün yeni yıl armağanı olarak hediye ediliyor.  Kampanya bitiminde hediye sahiplerine ürünleri, Türkiye’nin neresinde olursa olsunlar ücretsiz olarak teslim ediliyor.


Evgör Mobilya’nın yılbaşı hediye kampanyasına katılım ve detaylı bilgi için Facebook.com/Evgormobilya sayfasındaki “Yeni Yılda Benim De Evimde Olsun” bölümünü ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 



Geri Dön