17 / 05 / 2024

EVGÖR Deluxe mağazası

EVGÖR Deluxe mağazası

Türk ev mobilyası sektörünün markalaşma yolundaki önemli firmalarından birisi olan EVGÖR, daha çok avangart tasarımlardan oluşan koleksiyonların sunulduğu “Deluxe” adı verilen yeni konseptli ilk mağazasını İstanbul Anadolu Yakası’nda açtı.

Toys 'R' Us son 200 mağazasını kapatacak!

Toys 'R' Us geçen sene başlayan iflas ve tasfiye sürecinde sona geldi. Mart ayında kalan 735 mağazasını kapatacağını açıklayan Toys 'R' Us, cuma günü itibarıyla kalan 200 mağazasına da kilit vurarak tamamen piyasadan çekiliyor. 

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Toys R Us 106 mağazasını kapatıyor!

Oyuncak devi Toys R Us alıcı bulamadığından 106 mağazasını daha kapatma kararı aldı. Bu sebeple 3 bin kişinin daha işini kaybedeceği belirtiliyor.

Toys "R" Us 200'den fazla mağazasını kapatıyor!

Toys "R" Us yakın zamanda iflas açıklamasının ardından 200'den fazla mağazasını kapatıyor. 

Toys "R" Us 182 mağazasını kapatıyor!

Eylül ayında iflas başvurusu yapan Toys "R" Us şimdi de 182 mağazasını kapatmak için yeni bir karar aldı. 

Toys 'R' Us 182 mağazasını kapatıyor!

Toys "R" Us yakın zamanda yaptığı iflas açıklamasının ardından 182 mağazasını kapatma kararı aldı.

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

D-R 154'üncü mağazasını Çorlu Trend Arena'da açtı!

D&R zengin ürün yelpazesi ve modern konsepti ile Türkiye'de ki 154. mağazasını Çorlu'nun alışveriş sektöründe ki yerli yüzü Trend Arena Alışveriş Merkezi'nde faaliyete geçirdi.

Elif Dürüst Şişli'deki mağazasını bugün açıyor!

Yıllar sonra çalışmaya başlayan Elif Dürüst, iş hayatına başladı. Teşvikiye Camii'nin tam karşısındaki mağazasının dekorasyonunu tamamlayan Dürüst, bugün mağazasının kapısını aralıyor.

Evgör Mobilya, Tuzla’da yeni konsept mağazasını açtı!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını İstanbul Tuzla’da hizmete açtı. Modern, avangart ve klasik tarzdaki tasarımların ayrı bölümler halinde sergilendiği yedi katlı showroom, kaliteyi erişilebilir fiyata sunmayı hed

Adese 147. mağazasını Kırıkkale'de açtı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Kırıkkale’de açtığı ilk mağazasıyla şube ağını genişletmeye devam ederken toplam mağaza sayısını ise 147’ye yükseltti.

Tekzen Diyarbakır’da ikinci mağazasını açtı!

Tekzen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki yatırımlarını kararlılıkla sürdürüyor. Tekzen bölgedeki 10’uncu, Diyarbakır’daki ikinci mağazasını 24 Temmuz Cuma günü Ceylan Karavil Park AVM’de açtı.

Enza Home, Mısır'da 2'nci mağazasını açtı!

Yataş Grup, Mısır'da ikinci Enza Home mağazasını 16 Haziran'da hizmete açtı. Mağaza, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor.

EVGÖR Deluxe mağazası Haberi

EVGÖR Deluxe mağazası

Yaklaşık 1,5 milyon TL yatırımla kurulan EVGÖR Deluxe, lüks tasarımları erişilebilir fiyatlara sunmayı hedefliyor. İstanbul’daki mağaza sayısını dörde çıkaran firma, hazırlıklarını sürdürdüğü franchise yapılanmasını tamamlayarak, yılsonuna kadar Türkiye’nin farklı noktalarında şubeleşmeyi hedefliyor.

Geride bıraktığı 10 yıla AB Kalite Ödülü, Dünya Kalite Ödülü, Tüketici Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Marka Ödülü gibi pek çok önemli başarıyı sığdıran Evgör Mobilya, sektördeki 10. yılını yeni mağaza ile kutluyor. 2014 stratejisini “Daha çok noktada, daha çok insana erişim” olarak belirleyen firma, bu doğrultuda İstanbul’daki dördüncü mağazasını hizmete açtı. Diğer EVGÖR’lerden biraz daha farklı bir koleksiyona sahip “Deluxe” konseptli bu ilk mağazada, klasik ve modern tasarımın karışımı olan avangart tarzdaki kaliteli ve özgün tasarımlar, erişilebilir fiyatlara sunuluyor.

Türkiye’nin her yerine online mobilya...