02 / 05 / 2024

Evgör Mobilya koltuk

Evgör Mobilya koltuk

Evgör Mobilya, Anneler Günü’ne özel bir kampanya gerçekleştiriyor. Firma, “Canım Annem” adını verdiği ürünlerini Mayıs ayı boyunca yüzde 20 indirim avantajına ek 9 taksit fırsatıyla satışa sunuyor.

A101 29 Şubat 2024 aktüel kataloğu yayımlandı! A101'de Tekli Katlanır Yataklı Koltuk 5.199 TL

A101'de 29 Şubat indirimlerin yer alığı aktüel kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. A101'de bu perşembe çok çeşitli ürünlerde indirim fırsatları yer alıyor. 

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Şok'ta hafta sonu mobilya ve beyaz eşya rüzgarı esecek. Sallanan koltuk 1999 TL. İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Şok Market 17 Aralık 2022 fiyat listesi yayımlandı. Şok marketlerde hafta sonu mobilya rüzgarı esecek. Evini yenilemek isteyenler, yatak, koltuk, baza, çalışma masası ve çalışma koltuğu, ankastre set, çamaşır makinesi, değişik markalarda bulaşık makinesi, kurutma makinesi indirimli fiyatlarla Şok Ma

İstikbal’e bakmadan mobilyalarınızı yenilemeyin! İşte 23 Eylül 2022 İstikbal fiyat listesi

İstikbal Mobilya koltuk takımlarında seçili ürünlerde indirim kampanyası başlattı. Marka online satış kalanı olan İstikbal.com.tr üzerinde köşe takımından berjere, puf koltuktan üçlü kanepeye kadar bir çok üründe indirim uyguluyor. İşte kampanyalı fiyatlar

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Gaysan Mobilya, Multimo'yla mağazalaşacak!

30 yıldır mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, Multimo markasıyla perakende sektörüne girdi. Firma 2018'de yüzde 50 büyümeyi hedefliyor.

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

Mobilyacılar KDV indiriminin uzatılmasını istiyor!

Erzurum’daki imalat sektörü, mobilya ürünlerine yönelik olarak yapılan KDV indiriminin süresiz biçimde uzatılmasını istedi.

Evgör Mobilya'dan yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel geleneksel indirim kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Firma, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor.

Aldora Mobilya Bergamo Koltuk Takımı'yla görsel şölen!

Aldora Mobilya’nın, yeni koleksiyonu Bergamo Koltuk Takımı'nda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırmanın yanı sıra yaşanılası mekanlar yaratmaya hazırlanıyor.

Evgör, mobilyada KDV’yi sıfırladı!

KDV indirimi, mağazalardaki alışveriş hareketliliğine de yansıdı. Evgör Mobilya da 30 Nisan’a kadar ürünlerinde KDV’yi sıfırlıyor.

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat kampanyası!

Evgör Mobilya’nın bu yılki Sevgililer Günü kampanyasında, sürpriz avantaj var. Tüm çiftler, bu ay içinde yapacakları seçili düğün paketi alışverişlerinde yüzde 20, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise o güne özel ekstra yüzde 14 indirim hakkı kazanacak.

Evgör Mobilya koltuk Haberi

Evgör Mobilya koltuk

Evgör Mobilya, Anneler Günü’ne özel bir kampanya gerçekleştiriyor. Firma, “Canım Annem” adını verdiği ve içerisinde dinlenme koltuğu, berjer, puf, bahçe salıncağı, sallanan koltuk gibi ürünlerin yer aldığı koleksiyonunu, Mayıs ayı boyunca %20 indirim avantajına ek 9 taksit fırsatıyla satışa sunuyor. Kampanyadan yararlanarak annesine bu Anneler Günü için “keyif” armağan etmek isteyenler, Evgör Mobilya’nın İstanbul’daki mağazalarına ya da www.evgor.com.tr adresine uğrayabilirler.


Evgör Mobilya’nın Anneler Günü Özel Kampanyası hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, frmanın internet adresini ziyaret edebilir veya Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu...