28 / 07 / 2024

Evim Yüksekdağ kampanyası

Evim Yüksekdağ kampanyası

Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.

Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor...

Bekir Yüksekdağ vefat etti!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yüksekdağ, vefat etti.

Asılsız 'evim yıkıldı' ihbarına 235 lira idari para cezası!

Elazığ Sivrice merkezli 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında Kahramanmaraş'ta, "evim yıkıldı" diyerek yalan ihbarda bulunan vatandaşa Kabahatler Kanunu'na göre 235 TL para cezası kesildi...

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Emre Yüksekdağ Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Yüksekdağ Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yüksekdağ tarafından kuruldu.

HalkBank Hesaplı Evim konut kredisi kampanyası!

HalkBank Hesaplı Evim konut kredisi kampanyası kapsamında %0.99 faiz oranı ile 15 yıl vadeye dek konut kredisi kullandırmaya devam ediyor. Hesaplı Evim Konut Kredisi masrafları ne kadar?

Dap yeni yıl kampanyası 2019!

Dap yeni yıl kampanyası 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya kapsamında projelerden 0 faizle konut sahibi olmak mümkün.

Aryom Koru yılbaşı kampanyası!

Aryom Koru yılbaşı kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje İzmir Gaziemir'de inşa ediliyor.

Teknik Yapı'dan 44. yıl kampanyası 2018!

Teknik Yapı'dan 44. yıl kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyaya göre yüzde 25 peşinatta peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor.

KÖY Zekeriyaköy ödeme kampanyası 2018!

KÖY Zekeriyaköy ödeme kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İlk etap teslimleri yapılan proje İstanbul Sarıyer -Zekeriyaköy’de yükseliyor. 

NEF Çekmeköy ödeme kampanyası!

NEF Çekmeköy ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. NEF tarafından inşa edilen projede 409 bulunuyor.

Bekir Yüksekdağ ile Mürüvvet Beyza Ünalan Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Bekir Yüksekdağ'ın ve yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Mürüvvet Beyza Ünalan istifa etti. 

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi!

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.imzasını taşıyan proje Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. 

Evim Yüksekdağ kampanyası Haberi

Evim Yüksekdağ kampanyası

Evim Yüksekdağ, firmanın kendisine ait olan Esenyurt’un en değerli arsalarından birinde, Nazım Hikmet Bulvarı üstünde gözde lokasyonu ile trafik ve yol gürültüsü olmayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.


‘’Hayatın içinde bir aile projesi ’’ konsepti ile hazırlanan, bölgedeki en kaliteli mimarilerden birine sahip olacak olan proje 20 katlı 2 adet ve 21 katlı 1 adet olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmakta. 1+1 daire planının yer almadığı, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan projedeki toplam konut sayısı ise 363 adet. Ayrıca projenin temel ihtiyaçlarına cevap verebilecek toplam 2.000 metrekare alana sahip 9 adet ticari ünitede bulunmakta. Evim Yüksekdağ, estetik mimarisi ile Esenyurt’ta yıldızlaşırken, iç mimarisi ile de yaşam alanınızı, doğal alanınıza dönüştürecek.


Evim Yüksekdağ’da, yaşamayı seveceksiniz...

Ana cadde üzerinde yer...