02 / 05 / 2024

Evimiz Kocaeli satışları

Evimiz Kocaeli satışları

İlk iki etap konutları büyük ölçüde tükenen Evimiz Kocaeli'nin son etabı büyük bir kampanyayla satışa çıkarıldı. İsteyene faizsiz 20 ay taksit, isteyene aylık yüzde 0,99 özel sabit faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuluyor...

Evimiz Kocaeli'de son etap dairelerin satışı başlıyor!

Kocaeli'nin devam etmekte olan en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli'nde ilk iki etap konutlarının tamamına yakınının hızla tükenmesi ve oluşan yüksek talep üzerine son etap konutları erkenden satışa sunuluyor.

Evimiz Kocaeli’nden ev alan herkese iPad hediye!

Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın ve güvenilir inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat, Kocaeli’nin devam etmekte olan en büyük konut projesi Evimiz Kocaeli’nde 2013 yılını büyük bir kampanyayla kapatıyor...

Evimiz Kocaeli'de satışlar devam ediyor!

Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ ın Kocaeli’de hayata geçireceği 936 konuduk “Evimiz Kocaeli” projesi büyük ilgi görüyor...

Kocaeli'de ev satışları yüzde 30 azaldı!

Kocaeli'de Ağustos ayında konut satışları geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 30 azalarak  3 bin 416 olarak kaydedildi. 

Kocaeli Körfez'de arsa ve arazi satışları arttı! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevindikli Mahallesi’nde, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılmasıyl birlikte arsa satışlarında patlama yaşandı.

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Tuana Evleri'nin üçüncü etabında satışlar başlıyor.

2016’nın ilk yarısında yeni konut satışları geriledi!

2016’nın ilk yarısında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’nde proje bakanların sayısı artarken, bu beş şehirdeki toplam yeni konut satışları ise geçen yılın gerisinde kaldı…

Teras Marmara Yuvacık'ta lansman satışları başladı!

Kavan Yapı A.Ş.’nin Kocaeli Yuvacık’ta başladığı, şehre heyecan katan yeni projesi Teras Marmara’da lansman satışları başladı. Projeye gösterilen ilgi, şimdiden beklentilerin üstünde.

Evimiz Kocaeli'de 936 konutun yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli Pekdemir İnşaat 'Evimiz Kocaeli' isimli konut projesi kapsamında 730 günde tamamlamış olduğu 936 konutun yüzde 90'ını sattı. Evimiz Kocaeli'de kalanlara yeni bir fırsat sunuluyor.

Pekdemir İnşaat'tan 'Evimiz Kocaeli' kampanyası!

'Evimiz Kocaeli' projesinde 1 Temmuz'dan itibaren daire teslimine başlayan Pekdemir İnşaat, satıştaki daireler için yeni fırsat sunuyor. Şirket, "60 aya kadar 0 faiz" kampanyasını duyurdu.

Evimiz Kocaeli'de ilk ay aidat hediye!

Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de, 936 konuttan yüzde 90'ı satıldı ve satılan dairelerin sahiplerine teslimi tamamlandı.

Evimiz Kocaeli'deki 936 konutun yüzde 90'ı satıldı!

Pekdemir İnşaat'ın 730 günde tamamladığı Evimiz Kocaeli'ndeki 936 konutun yüzde 90'ı satıldı ve teslimi tamamlandı.

Evimiz Kocaeli’de ilk aidat hediye ediliyor!

Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’de, 936 konuttan yüzde 90’ı satıldı ve satılan dairelerin sahiplerine teslimi tamamlandı.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli 730 günde tamamlandı!

KOCAELİ'NİN en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de, Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan 936 konuttan yüzde 90'ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz tarihinden başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli'de teslime hazır daireler!

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan 936 konuttan yüzde 90’ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz tarihinden başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli projesinin yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de, Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan 936 konutun yüzde 90'ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz'dan başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Evimiz Kocaeli satışları Haberi

Evimiz Kocaeli satışları

Bu yıl 70’inci yaşını kutlayan, Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat, Kocaeli’nin devam etmekte olan en büyük konut projesi Evimiz Kocaeli’nde son etap daireleri büyük bir kampanyayla satışa sundu.


İlk iki etap dairelerin büyük ölçüde tükenmesini takiben, son dairelerin planlanandan önce satışa sunulduğu bu dev kampanya cazip ödeme seçenekleriyle dikkat çekerken, merakla beklenen örnek daire, kampanyayla birlikte Kocaeli halkının beğenisine sunulmuş durumda.


Pekdemir güvencesiyle, Kocaeli’nin yıldızı parlayan bölgesi Başiskele’de rekor bir hızla inşa edilen ve özellikle aileler için eşsiz bir yaşam alanı sunan projede ev sahibi olmak isteyenler için bu son etap kampanyası, aynı zamanda son fırsat anlamına geliyor. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Geç kalıp sonradan pişmanlık duymak istemeyenler bir an önce satış ofisimize gelsinler....