30 / 04 / 2024

Evinizin dekorasyonu için pratik çözüm önerileri

Evinizin dekorasyonu için pratik çözüm önerileri

Desenden korkuyorsanız, çizgilileri tercih edin. Eğer bu sezon moda olan büyük desenlerin yaratacağı etkiden emin olamıyorsanız, çizgili kumaşları kullanabilirsiniz.

Gülşen İspanya'daki evinin dekorasyonu için 1.5 milyon TL harcadı!

İspanya'ya dönen şarkıcı Gülşen buradaki evinin dekorasyonu için 1.5 milyon TL'yi gözden çıkardı. 

Dekorasyon için anlaştığım kişi dolandırıcıymış bende suçlanabilir miyim? 

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Villa dekorasyonu için biriyle anlaştım.50 bin TL'lik gerekli malzemeleri almaya birlikte gittik. Kendisi parayı alıp 1000 TL kapora bırakıp gitti. Kişi dolandırıcı çıktı.Şimdi benim hakkımda dava açıldı. Burada ben suçlanabilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Sinem Kobal bahçesinin dekorasyonu için 10 bin lira harcadı!

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu Emirgan’daki evlerinin bahçe dekorasyonu için 10 bin lira harcadılar. Bahçe düzenlemesini ise Sinem Kobal yapacak.

Küçük ev dekorasyonu için 7 öneri!

Küçük ev dekorasyonu için öneriler bulunuyor. Koridorlarda ya da odalarda iki kapı arasında kalan küçük köşelere ne yapabileceğini birçok kişi bilmiyor. İşte küçük ev dekorasyonu için 7 öneri...

Selami-Didem Şahin Levent'teki evi için servet harcadı!

Beşiktaş’ta oturdukları apartman dairesi kentsel dönüşüme girince, 4. Levent’e taşınan çift evlerinin dekorasyonu için küçük bir sevet harcadı. 

Çağatay Ulusoy yeni villası için 150 bin TL harcadı!

Yeni dizisi için bölüm başı 50 bin TL alacak olan oyuncu Çağatay Ulusoy villasının dekorasyonu ve bahçe düzenlemesi için 150 bin lira harcadı.

Evinizin dekorasyonu için pratik çözüm önerileri!

Desenden korkuyorsanız, çizgilileri tercih edin. Eğer bu sezon moda olan büyük desenlerin yaratacağı etkiden emin olamıyorsanız, çizgili kumaşları kullanabilirsiniz.

Ege Seramik Manhattan evinizin estetik görüntüsü için hazırlandı!

Doğallığın ön planda olduğu ve sıra dışı zevklere hitap eden Ege Seramik, ham beton duruşunu modern dokunuşlarla harmanladı. Manhattan, evinize estetiklik ve doğallık sunmak için hazırlandı.

Selim Yuhay'dan 'huzurlu ev' dekorasyonu için ipuçları!

Mimar Selim Yuhay, yaşanılan yerlerden keyif almak için önce kişinin kendini iyi tanıması gerektiğini söyledi. Yuhay, "Duygusal anlamda bizi rahatlatacak tablolar kullanmalıyız. Hepimiz ufka baktığımızda umut, huzur gibi şeyler hissederiz" dedi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı her ev için alınabilir mi?

Kentsel dönüşümde riskli evi ve işyeri yıkılan kimselere devlet kira yardımında bulunuyor. Peki, birden fazla evinizin riskli olduğunu ve yıkıldığını düşünelim. Kentsel dönüşüm kira yardımı her ev için alınabilir mi?

Kentsel dönüşümde iki ev için kira yardımı alınabilir mi?

Kentsel dönüşümde riskli binasını yıktıran hak sahipleri, devletin sunduğu finansal desteklerden faydalanabiliyor. Peki, iki evinizin yıkıldığını farz edelim. Kentsel dönüşümde iki ev için kira yardımı alınabilir mi?

Ev dekorasyonu için öneriler!

Yazın evlenecekler için indirimlerle birlikte evlilik alışverişleri de başladı. Gelinlik provaları, salon takımları, mutfak eşyaları derken kuracağınız evin stilini hiç düşündünüz mü? İşte Ev dekorasyonu için öneriler...

Koçtaş, bahçe ve balkonlar için yeni ürünlerinin tanıttı!

Havaların ısınmasıyla birlikte evinizin güzellik merkezi Koçtaş, bahçe ve balkonlarında keyifli zaman geçirmek ve bu alanları daha verimli kullanmak isteyenler için bahçe ürünlerini beğeniye sunuyor...

Evinizin dekorasyonu için pratik çözüm önerileri Haberi

Evinizin dekorasyonu için pratik çözüm önerileri

Böylece çok karışık bir görüntüye neden olmadan farklı renkleri yan yana getirmiş olursunuz. Bronz, beyaz ve bej gibi birbirinin türevi tonları seçerseniz, etkisi daha yumuşak olur. Çizgi temasını abajur şapkası ya da vazo gibi diğer objelere sıçratarak daha güçlü kılmanız da mümkün.


Perdelerinizde abartıya kaçmayın


Perde uygulamalarının mobilyaların önüne geçmesine izin vermeyin. Drapeler ve balonlar yerine, katlamalı ve düz sistemlerden yana kullanın tercihinizi. Seçtiğiniz sistem sadeleştikçe, perdenizin kumaş kalitesi de artmalıdır. Pamuklu, keten, ipek ya da saten kumaşlar uygundur. Perde ölçünüzün pencereleri tamamen örtecek ve yumuşak dalgalarla yere inecek şekilde ayarlanması önemlidir.


Su ve mum


Deniz ve mehtap kadar güçlü olmasa da, su ve mum da üzerinizde mutluluk etkisi yapacaktır. Hele de yorucu bir günün sonunda. Banyonuzdaki sıkıcı aydınlatmadan kurtulun ve içine kalın...