27 / 04 / 2024

Ev dekorasyonu için öneriler!

Ev dekorasyonu için öneriler!

Yazın evlenecekler için indirimlerle birlikte evlilik alışverişleri de başladı. Gelinlik provaları, salon takımları, mutfak eşyaları derken kuracağınız evin stilini hiç düşündünüz mü? İşte Ev dekorasyonu için öneriler...



Yazın evlenecekler için indirimlerle birlikte evlilik alışverişleri de başladı. Gelinlik provaları, salon takımları, mutfak eşyaları derken kuracağınız evin stilini hiç düşündünüz mü?


İşte size birkaç ipucu;


Kişiliğiniz İle Evinizin Stilini Belirleyin; Retro, klasik, modern, bohem, country… Hangi stil sizi daha çok yansıtıyor. Alacağınız bütün eşyaları bu kural üzerine yaparak hem evde bir bütünlük sağlar, hem de gereksiz masraftan kaçarsınız. Unutmayın daha sonra bu kalabalık eşyalardan sıkılıp hepsini çöpe atmak isteyeceksiniz.

Kendi Köşenizi Oluşturun; Eviniz ne kadar sade ya da klasik olursa olsun evinizde karakteristik alanlar oluşturun. Koleksiyon yaptığınız objeler, fotoğraflarınız ve mumlar bu köşe için uygun olacaktır.

Eski Tabuları Yıkın; Özellikle küçük bir salonunuz varsa salonunuz fazla eşya ile doldurmayın. Salonda önemli olan koltuk, masa ve TV ünitesidir. Diğer eşyaları çok fazla kullanmıyorsunuz bunu kabullenin. Az eşya her zaman odayı daha ferah gösterir. Önemli olan misafirleriniz geldiğinde misafirlerinizin rahat etmesidir.

Evinize Renk Katın;Eviniz az ışık alıyorsa koyu renklerden kaçın. Salonunuzu açık renge boyayarak bir duvarını çok abartıya kaçmadan renkli ve desenli bir kağıt ile kaplayabilirsiniz. Bu renk değişimi evinize enerji verecektir.


Hürriyet Yazar Kafe


Geri Dön