03 / 05 / 2024

eviya halkalı ne zaman teslim

eviya halkalı ne zaman teslim

İçinde stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 2,5+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dubleks seçeneklerini barındıran Eviya Halkalı satılık daire fiyatları...Proje 41 bin 885 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor...

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Ön satışların başladığı Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

600'e yakın daire ve ticari ünitelerin yer aldığı Avrupa Konutları Atakent 4'te ön talep süreci başladı. Peki Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Meydan Halkalı Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede 12 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

213 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Halkalı Metropark Konutları Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı ne zaman teslim?

Metropark Evleri daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan projede toplam 1.270 adet konut bulunuyor. Peki Metropark Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Toplam 1.270 daireden oluşan Metropark Residence'de daire fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesi olarak hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray hattı ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2014'ün son günlerinde İstanbul trafiğini rahatlatacak yeni projelerini açıklamıştı. Sefaköy - Halkalı - Başakşehir havaray hattı ne durumda?

1984 yılında Avrupa İskan Fonu ''Halkalı Toplu Konut Projesi''ne yardım edecekmiş!

1984 yılında Avrupa İskan Fonu ''Halkalı Toplu Konut Projesi''ne yardım edecekmiş. Halkalı'da uygulanacak olan toplu konut projesi için hazırlanan projeler, en kısa sürede fon kuruluşlarına gönderilecekmiş.

Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Tema İstanbul'daki dairelerin fiyatları 323 bin TL'den başlıyor. Proje 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı fiyatları ne kadar?

Çeşitli ortak yaşam alanlarına yer verilen Metropark Konutları 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Peki Metropark Halkalı fiyatları ne kadar?

eviya halkalı ne zaman teslim Haberi

eviya halkalı ne zaman teslim

Eviya Halkalı satılık daire fiyatları haberimizde bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da konumalndırılan Eviya Halkalı satılık daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 2,5+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dubleks olarak belirlendi.


Eviya Halkalı satılık!


Eviya Halkalı satılık daire fiyatları kapsamında satış ofisini aramanız gerekiyor. Projenin satış ofisi proje alanında bulunuyor. 


mini bağlar, meyve bahçeleri,doğal gölet, spor alanları, hayvanat bahçesi, mini arbatarum ve meydanın bulunduğu Eviya Halkalı Evleri'nde banka kredisi ile konut satın almak mümkün. Projede ayrıca firma bünyesinde yer alan çeşitli ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor. 


Eviya Halkalı ne zaman teslim?


Projede teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.



 41 bin 885 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Eviya Halkalı'da 531 konut yer alıyor. Projede peyzaja ayrılan alan 36 bin 500 metrekare olarak belirlendi.


Telefon: 0212 693 13 13 

Web...