19 / 05 / 2024

Evko İnşaat satın alma

Evko İnşaat satın alma

EVKO İnşaat Grubu, özellikle kentsel dönüşüm projeleri bağlamında bu bölgede arsa ve konut sahipleri arasında yer alan Meot Yapıyı satın alarak Maltepe bölgesindeki kentsel dönüşüm faaliyetlerinde öne çıkan aktörler arasına girdi.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler'de Mert Diri tarafından kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat'tan Nejat Recai Dursun'a tam yetki!

Utopya Turizm İnşaat, satın alma ve yatırımlar konusunda Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Recai Dursun'un gerekli görüşmeleri yapmak üzere şirketi temsilen tam yetkili kılınmasına karar verdi. 

Süleyman Arslanboğa: Ev alacaklar acele etsin!

Markalı konut fiyat endeksi maliyet enflasyonunun altında kaldı. Konut kredi faizlerine gelen indirimin ev almak için uygun bir ortama neden olduğunu söyleyen Ayhan Gültekin İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Süleyman Arslanboğa, yatırımcılardan hızlı karar vermelerini istedi.

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Majed Hussien ve Meltem Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Birleşik Krallık'ta inşaat imalatı büyüdü!

Birleşik Krallık İnşaat Satın alma Yöneticileri Endeksi (PMI), Ağustos’ta 55 olan beklenti 52.9 olarak gerçekleşti. PMI verisine göre, inşaat imalatında sabit bir büyüme yaşanıyor. 

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

 Modda Suites Bayraklı’nın çehresini değiştiriyor!

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, projelerinde sadelik, huzur ve güven döneminin başladığını açıkladı ve  “Modda Suites’te bunu ön plana çıkardık” dedi.

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Optimist Fikirtepe Mist İnşaat satış ofisi!

Optimist Residence Fikirtepe projesi "İstanbul'un göz bebeği" olarak İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

İngiltere'de inşaat sektörü Temmuz'da büyüdü mü?

İngiltere İnşaat Satın Alma Yöneticileri Endeksi Temmuz ayı sonuçlarına göre, verileri 54,8 puandam 51,9 puana geriledi.

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Evko İnşaat satın alma Haberi

Evko İnşaat satın alma

EVKO İnşaat Grubu, özellikle kentsel dönüşüm projeleri bağlamında bu bölgede arsa ve konut sahipleri arasında yer alan Meot Yapıyı satın alarak Maltepe bölgesindeki kentsel dönüşüm faaliyetlerinde öne çıkan aktörler arasına girdi. EVKO İnşaat, Maltepe'de hayata geçirdiği ve çalışmaların hızla devam ettiği Marmarroom projesinin ardından 450 konutluk yeni bir projeye başladıklarını ve 2015 yılı sonbaharında lansmanını yapacaklarını...