02 / 05 / 2024

evko ve meot yapı

evko ve meot yapı

Evko Meot ortaklığı Maltepe'de, Marmaroom projesinden sonra yeni bir projeye daha start vermeye hazırlanıyor. 35 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek proje yaklaşık 300 daireden oluşacak....

Kaleseramik'e ÇEVKO'dan tasarruf ödülü!

Kaleseramik, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından verilen "2018 Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri"nde "Ahşap Ambalaj Malzemelerinde Tasarruf" projesyle ödülünü aldı.

Evko Vizyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evko Vizyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şebnem Yılmaz ve Celal Köksal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Evko Konut İnşaat Taahhüt Nakliyecilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evko Konut İnşaat Taahhüt Nakliyecilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Menteşeoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ile Kamil Kerem Zengin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Çekmeköy'de kuruldu.

Akçansa gönüllüleri ÇEVKO’dan sosyal sorumluluk ödülü aldı!

ÇEVKO tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda, Yarınları Dönüştüren Çocuklar ve Biyoçeşitlilik Yarışması projeleriyle ‘Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları’ kategorisinde ödüle değer bulundu.

ÇEVKO, Yeşil Nokta Sanayi Yarışması’ndan ödül aldı!

ÇEVKO, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda çevre duyarlılığını ortaya koyan iki projesiyle ödüle layık görüldü.

Maltepe Marmaroom Evleri'nde 3+1'ler 500 bin TL'ye!

Evko Meot İnşaat imzasıyla Maltepe'de yükselen Marmaroom Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut. Proje 13 bin metrekare alan üzerinde bulunuyor.

Evko Meot Marmaroom'da 307 bin TL'ye 1+1 ev!

Ev fiyatlarının 307 bin TL'den başladığı Marmaroom projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon ev tipleri bulunuyor.

Maltepe Marmaroom'da 2+1'ler 400 bin TL'ye!

Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmaroom'da konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede daire fiyatları 307 bin TL'den başlıyor.

Marmaroom Maltepe'de 400 bin TL'ye 2+1 daire!

Evko Meot İnşaat imzasına sahip Marmaroom 13 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Marmaroom Evko Meot İnşaat'ta 307 bin liraya 1+1 daire!

Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmaroom projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 307 bin TL'den başlıyor. projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor.

Evko Meot Marmaroom'da fiyatlar 307 bin TL'den başlıyor!

Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 13 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Marmaroom'da 1 oda 1 salon daire fiyatları 307 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Evko Meot Marmaroom'da vade farksız taksitlerle!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 3+1'e kadar yer aldığı projede Evko Meot İnşaat imzası bulunuyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede dairelerin satışlarına devam ediliyor.

Marmaroom Evleri Maltepe'de vade farksız 48 ay taksit!

Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmaroom projesinde 48 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

evko ve meot yapı Haberi

evko ve meot yapı

Evko-Meot ortaklığı Maltepe'de Marmaroom projesinden sonra yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Marmaroom Proje Müdürü ve Meot İnşaat ortaklarından Zeynel Abidin Besleney, 15 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek olan projenin yatırım maliyetinin ise yaklaşık 35 milyon TL olacağını açıkladı. 


Marmaroom'a komşu geliyor

Projenin yeri hakkında tam bir açıklama yapmayan Besleney yeni projelerinin Marmaroom projesine yakın bir konumda yer aldığını söylemekle yetindi. 


Eski kooperatif arazisi üzerinde yükselecek

Yeni Maltepe projelerinin eski bir kooperatif arazisi üzerinde yükseleceğini belirten Besleney, "Arazi eski bir kooperatif arazisi. Şu anda üzerinde 178 daire var. Bunlarla görüşmeler sürüyor. Sona yaklaştık. 15 dönüm bir arazi. Buradaki daire sayısı da Marmaroom projemizdeki sayıya yakın olacak. 250-300 civarında. Projeyi bu yıl sonuna doğru duyurmayı düşünüyoruz" dedi. 


Şengül...