28 / 07 / 2024

evlerde duvar renkleri

evlerde duvar renkleri

Evlerde bazen önemsenmeyen duvar renkleri bilinç altını etkiliyor...

Bursa Yıldırım'da istinat duvarı çöktü!

Bursa Yıldırım Bağlaraltı Mahallesi A303 sokaktaki Anakent sitesinin istinat duvarı 8 aracın üzerine düştü. Söz konusu alanda park halindeki 8 araçta hasara yol açan olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edild

Bursa'da istinat duvarı çöktü!

Bursa Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Mahallesi A-303 Sokak'ta bulunan Anakent Sitesi'nin arka bölümündeki istinat duvarı, şiddetli yağışın etkisiyle çöktü. Duvarının çökmesi sonucu 8 araçta hasar oluştu.

1071 Malazgirt Bulvarı'na renkli duvar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından 1071 Malazgirt Bulvarı'nda yapılan dekoratif duvar aydınlatma çalışması tamamlandı. 1071 Malazgirt Bulvarı geçen yıl törenle hizmete açılmıştı.

Ege Seramik Canvas serisi duvar kağıdı görüntüsü sunuyor!

Ege Seramik, ahşap, mermer, klasik ve modern dokulu ürünleriyle bolca seçenek sunmaya devam ediyor. Ege Seramik kış mevsiminin solgun renkleri arasında kaybolmak istemeyenler için Canvas serisini öneriyor.

Vitra'dan dev duvar karoları!

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

Duvar kâğıdı seçiminde nelere dikkat edilmeli?

Uygulama kolaylığı ve dayanıklılığıyla yaygın biçimde kullanılan duvar kâğıtlarının, zihnimize etkileri de büyük. Duvar kâğıdıyla odanızda farklı bir görünüm hedeflediğinizde bazı unsurlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Gölcük'te isinat duvarı çökünce 2 binada hasar meydana geldi!

Gölcük’te toprak kayması nedeniyle istinat duvarının çökmesi sonucu iki binada hasar oluştu. Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Bağdat Sokak’taki 6 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü..

Kapı, pencere, duvar tadilatı için ruhsat istenmeyecek!

Bakanlık tarafından hazırlanan tasarıya göre, ruhsatlı olarak inşasına başlanan yapılarda inşaatlarda duvar, kapı yeri veya pencere boyutu değişiklikleri gibi uygulamalar "tadilat ruhsatı" alınmadan yapılabilecek.

Messi duvarı!

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi için Arjantin'de eşi benzeri görülmemiş bir duvar inşa edildi. Messi duvarının inşası iki gün sürdü. İşte detaylar...

İzmit'te istinat duvarı çöktü!

Kocaeli Serdar Mahallesi Şehit İlyas Bayraktutar Sokak'ta bulunan yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı, son günlerde bölgedeki yağışların da etkisiyle çöktü. Belediye ekipleri, söz konusu sokakta çalışma başlattı.

Kocaeli'de istinat duvarı çöktü!

İzmit ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü. Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri, yolu araç trafiğine kapatarak önlem aldı.

Zonguldak'ta çöken istinat duvarı mezarlara zarar verdi!

Zonguldak'ta çöken istinat duvarı mezarlara zarar verdi. Ereğli ilçesinde mezarlığın çevresindeki istinat duvarının bir bölümünün çökmesi sonucu 20 mezar zarar gördü. Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan konu ile ilgili açıklama yaptı.

Bursa'da temel kazısında komşu evin duvarı yıkıldı!

BURSA'nın Yıldırım İlçesi Akçağlayan Gül Sokak'ta iş makinesiyle temel kazısı yapan Adem Öksüz öğle saatlerinde işinin bitmesinin ardından inşaattan ayrıldı. İnşaatın yan binasında bulunan evin duvarı yıkıldı...

evlerde duvar renkleri Haberi

evlerde duvar renkleri


Evlerde bazen önemsenmeyen duvar renkleri, doğru kullanıldığında bilinçaltını etkileyebiliyor.


Bazı psikolojik özelliklerin sebebi odanın renginden kaynaklanabilir.


Aile Danışmanı Fatma Taş, mavinin motive ettiğini, sarının neşe verdiğini ve kırmızının öz güveni beslediğini belirtti.


Yeşilin duvarlarda sakinleştirici etkisi olduğunu belirten Taş, toprak renginin eve daha dinginlik ve ve durağan bir mekan etkisi yarattığını...