09 / 05 / 2024

Evora Cadde satışları

Evora Cadde satışları

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da Teknik Yapı tarafından inşa edilen Evora İstanbul'un ticari birimleri olan Evora Cadde teklif toplama ve açık artırma ile 12 Aralık'ta satılıyor...

Kuzey Yakası cadde dükkanları satışları 2019!

Kuzey Yakası cadde dükkanları satışları 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje 360 bin metrekarelik millet bahçesinin yanı başında yer alıyor.

Sur Cadde satış ofisi!

Sur Cadde satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışların başladığı projede teslimlerin 2020 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Sakarya Cadde 54'te ilk etap satışları tamamlandı!

YU Group Gayrimenkul Yatırım - Turkmall Gayrimenkul Yatırım ortaklığında inşa edilen Sakarya Cadde 54 projesi Sedirvan bölgesinde yükseliyor.  Sakarya Cadde 54 projesinde ilk etap satışları tamamlandı.

Evora Denizli'de dükkan satışları yarın yapılacak!

Teknik Yapı projesi Evora Denizli'de 44 ticari birimin satışları yarın yapılacak. Dükkan fiyatları nakit alımlarda 495 bin 762 TL'den başlangıç gösteriyor.

Serenity Cadde ön satışları başladı!

”Serenity” markası ile konut üretimine devam eden Bakırcı Yapı'dan Halkalı'da yeni bir proje daha geliyor. Serenity Cadde ön satışları başladı.

Beylikdüzü Azur Marmara satışları ne zaman?

Toplam 442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana gelen Azur Marmara projesi 30 dönüm alan üzerinde inşa edilecek. Peki Beylikdüzü Azur Marmara satışları ne zaman?

Azur Marmara satışları ne zaman?

Batı Beyler Yapı imzasıyla yükselen Azur Marmara projesinde toplamda 442 adet daire ve 100 adet cadde mağazası bulunuyor. Peki Azur Marmara satışları ne zaman?

Manzaram Marmara Kavaklı satışları!

30 dönüm alan üzerinde inşa edilen Manzaram Marmara projesi 442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana geliyor. Manzaram Marmara Kavaklı satışları Şubat sonunda başlayacak.

Evora Denizli Evleri satışları!

Denizli Merkezefendi'de hayata geçirilen Evora Denizli projesi 1.500 konuttan meydana geliyor. Evora Denizli Evleri satışları...

Emlak Konut Göl Panorama dükkan satışları!

Emlak Konut Göl Panorama dükkan satışları 16 Nisan 2016 Cumartesi günü ihale yoluyla yapılacak. Göl Panorama projesinde 40 adet cadde dükkanı yer alıyor...

Bulvar İstanbul Cadde satışları ne zaman yapılacak?

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen Bulvar İstanbul Cadde projesi toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde satışları ne zaman yapılacak?

Bulvar İstanbul ticari alan satışları!

Bulvar İstanbul ticari alan satışları başlıyor.Bulvar İstanbul Cadde'de, 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek cale ve kreş bulunuyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık ev!

Teknik Yapı Evora İstanbul satılık ev fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 4 bin 979 tane daire ve 100 tane dükkandan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Evora Cadde satışları Haberi

Evora Cadde satışları

Tuzla'nın değişimine öncülük eden 4 bin 979 konut sağlık ve eğitim merkezleri ile ofis binalarından oluşan Evora İstanbul'daki ticari üniteler açık artırma ile satışa sunuluyor.


İstanbul'un parlayan yıldızı Tuzla'nın çehresini yansıtan Evora İstanbul tüm Anadolu Yakası'nı kapsayan potansiyel müşteri kitlesiyle yatırım fırsatını ayağınıza getiriyor. Evora İstanbul'da yer alan ticari ünitelere sahip olmak için 12 Aralık 2013 Perşembe günü saat 15.00'de Emlak Konut GYO Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek açık artırma sureti ile satışa çıkıyor.


Hepsi ticari birimlerden meydana gelen projede gayrimenkullerin bedeli KDV dahil 400 bin lira ile 18 milyon 900 bin lira arasında değişiyor. 



İhale ilanı için