26 / 07 / 2024

Evora İstanbul ısıtma sistemleri

Evora İstanbul ısıtma sistemleri

Evora İstanbul projesiyle Tuzla'da yepyeni bir şehir inşa eden Teknik Yapı'nın tercihi 'doğa dostu' iklimlendirme cihazları oldu. Projede, Daikin'in yeşil teknoloji ile ürettiği Airfel kompakt ventilli panel radyatörler kullanılacak...

Evora İstanbul'un ısıtma sistemleri Daikin'den!

Teknik Yapı, Tuzla'da yapımına devam ettiği Evora İstanbul projesinde Daikin'in ısıtmadaki markası Airfel'i tercih etti. Evora İstanbul'da yaşayan aileler Airfel kompakt ventilli panel radyatör ile ısınacak

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Binalarında merkezi ısıtma sistemi olanlar dikkat! Sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, binalarda merkezi ısıtmayı ve merkezi ısıtma ile ilgili ortaya çıkan anlaşmazlıkları kaleme aldı.  

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Erensan TR MIX ile ısıtma sistemleri geleceğin teknolojisiyle tanıştı!

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markalarından olan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini başlatıyor.

Merkezi ısıtma sistemli binalarda ısı pay ölçer hukuku!

Merkezi kalorifer sistemlerinde evlerin büyüklüğüne, arsa payına göre ısınma parası ödenir. İşte merkezi ısıtma sistemli binalarda ısı pay ölçer hukuku...

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Mamak Evleri'nin merkezi ısıtma sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Mamak Kusunlar Mahallesi'nde dar gelirli aileler için yapılmış olan TOKİ projesinin merkezi ısıtma sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri!

Yüzde 40’ın üzerinde sağladığı enerji tasarrufu ile Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri, tahrik enerjisi için ekstra elektrik maliyeti çıkartmıyor ve kullanıcıları için çok ekonomik oluyor.

6 maddede konut siteleri ve merkezi ısıtma sistemi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " konut siteleri ve merkezi ısıtma sistemi " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Danfoss'un zemin ısıtma sistemleri statlarda kullanılıyor!

Danfoss'un DEVİ marka zemin ısıtma sistemi statlardan camilere, evlerden otoyollara kadar birçok alanda kullanılıyor. Sistem 25 kilometrelik Ankara Protokol Yolu, bazı AVMler ve hastanelerin acil ambulans ve otopark girişlerinde uygulandı.

Manisa Soma Bölgesel Isıtma Sistemi ile yüzde 40 tasarruf sağlanacak!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss’un bina altı istasyonları, yüksek sıcaklıktaki ısıyı en verimli şekilde kullanarak düşük maliyetle Somalılar’a sunuyor.

Arçelik’ten profesyonel ısıtma sistemleri!

Profesyonel iklimlendirme ürünlerindeki başarısını ısıtma sektörüne taşıyan Arçelik önceden ürün gamında olan kombi ailesini ve hizmetlerini sektör beklentileri çerçevesinde yeniledi.

Evora İstanbul konsepti Anadolu'ya taşınıyor!

Teknik Yapı'nın Tuzla'da inşa ettiği Evora İstanbul, mimarisi ve prim oranıyla beğeni topladı. Şirket, bu konsepti Anadolu'daki illere de taşıma kararı aldı. Evora İstanbul projesi, 1'e 3 değer artışıyla yatırımcısına kazandırdı.

Evora İstanbul ısıtma sistemleri Haberi

Evora İstanbul ısıtma sistemleri



Evora İstanbul projesiyle Tuzla'da yepyeni bir şehir inşa eden Teknik Yapı'nın tercihi 'doğa dostu' iklimlendirme cihazları oldu. Projede, Daikin'in yeşil teknoloji ile ürettiği Airfel kompakt ventilli panel radyatörler kullanılacak. 


GAYRİMENKUL sektörünün önde gelen şirketlerinden Teknik Yapı, Tuzla'da yapımına devam ettiği Evora İstanbul projesinde Daikin'in ısıtmadaki markası Airfel'i tercih etti. 


İstanbul'un en büyük yaşam projelerinden biri olarak Tuzla'da yükselen Evora İstanbul sakinleri, yeşil teknoloji ile üretilen Airfel kompakt ventilli panel radyatör ile iklimlendirme konforu yaşayacak. 


Teknik Yapı güvencesiyle Tuzla'nın en yüksek tepesinde konumlanan Evora İstanbul, büyük çoğunluğu deniz manzaralı 4 bin 979 konut, ticaret ve alışveriş bölgeleri ile İstanbul'un içinde yepyeni bir şehir olarak yükseliyor. 300 dönüm arazi üzerinde, 20 bin kişiye ev sahipliği yapacak 44 bloktan ve beş bölgeden oluşan bu dev...