30 / 04 / 2024

Evora İstanbul ne durumda

Evora İstanbul ne durumda

İstanbul’un en gözde yerlerinden biri olan Tuzla ilçesinde devasa bir proje Evora İstanbul. Hayallerinizde kurduğunuz o kusursuz şehri, muhteşem evi Evora İstanbul sizin için gerçekleştiriyor.

Evora Denizli ne zaman satışa çıkacak?

Evora Denizli Konutları 115 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Evora Denizli ne zaman satışa çıkacak?

Tuzla Evora İstanbul ne zaman teslim?

Evora İstanbul Konutları 44 blok halinde hayata geçiriliyor. Peşinde yüzde 12 indirim uygulanan projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Tuzla Evora İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Teknik Yapı Evora İstanbul teslimleri ne zaman?

Evora İstanbul Rezidans'ta 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. İstanbul Tuzla'da inşa edilen proje 300 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Teknik Yapı Evora İstanbul teslimleri ne zaman?

Tuzla Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Tuzla Evora İstanbul Konutları'nda 1+0 'dan 4+1 'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Tuzla Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul Evleri ne zaman teslim?

300 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Evora İstanbul Evleri Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Evora İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda bulunan Evora İstanbul Residence'de peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul Tuzla'da son 300 adet daire ve 35 adet dükkan açık satışa sunuldu. Projede 50 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Peki Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükselen Evora İstanbul'da 50 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olabilmek mümkün. Peki Evora İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Evora İstanbul ödeme planı!

Teknik Yapı Evora İstanbul ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Evora İstanbul projesi Tuzla sahile 5 dakika, Sabiha Gökçen'e 8 dakika, Ataşehir Finans Merkezi'ne 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor...

Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul projesinde satışları devam eden dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Projede 4 bin 969 tane daire yer alıyor. Peki Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul ticari üniteler ihalesi ne zaman?

Evora İstanbul projesindeki ticari birimler Emlak Konut GYO tarafından açık artırma usulü ile satılıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükselen projede daire teslimleri yapıldı. Peki Evora İstanbul ticari üniteler ihalesi ne zaman?

Evora İstanbul ticari ünite satış ihalesi ne zaman?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından açık artırmayla satışa çıkan Evora İstanbul ticari nüite sayısı 52. Peki Evora İstanbul ticari ünite satış ihalesi ne zaman?

Evora İstanbul dükkan ihalesi ne zaman?

Evora İstanbul 'da yer alan daire teslimleri gerçekleşti. Projede yer alan deniz manzaralı dükkanlar açık artırmaya satışa sunuluyor. Peki Evora İstanbul dükkan ihalesi ne zaman?

Evora İstanbul ne durumda Haberi

Evora İstanbul ne durumda

Tuzla’da şimdiye kadar görülmemiş en büyük yaşam projesidir Evora İstanbul. 300 dönüm arazi üzerine kurulan Evora İstanbul, tıpkı şehir içinde başka bir şehir gibi her ihtiyacınızı barındırıyor. 50.000’den fazla kişiye ev sahipliği yapacak 44 blok 5.000 konuttan ve 5 bölgeden oluşan 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşan bu dev projenin tam ortasındaki meydan, komşularınızla buluşma noktanız oluyor.


3 ayrı alışveriş caddesinin yanında squash’tan spa’ya eksiksiz hizmet sunan bir spor merkezi, kreş, bankalar, PTT ve büyük bir hipermarket yer alıyor. Shuttle hizmeti sayesinde bir yerden bir yere kolaylıkla gidebileceğiniz projede her bölgeye özel açık havuzlar, oyun parkları, futbol, basketbol ve voleybol sahaları var. Açık ve kapalı otoparklar, çocuk parkları ve sosyal-kültürel daha birçok yaşam artısı sunulmaktadır.


Evora İstanbul konum olarak İstanbul’un Anadolu’ya ve...