29 / 04 / 2024

evre sancaktepede kampanya

evre sancaktepede kampanya

Ev're konutlarında uygulanan 4 seçenekli kampanya Bayram sonuna kadar devam edecek...

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

TOKİ'den 797 konutluk 4 yeni kampanya müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 yeni kampanya için düğmeye bastı. Merakla beklenen projeler Samsun, Giresun, Kayseri ve Denizli'de yükselecek.

TOKİ'den 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin inşa edeceği o projeler...

İş Bankası'ndan yepyeni kampanya! Son dakika!

Yeni bir kampanya İş Bankası Maximum Kart sahiplerini sevindirecek. 17 Nisan - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapacakları 100 TL ve üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 4 aya varan taksit imkanı sunuluyor.

Bakan Kurum resmen açıkladı!  İkinci el konutlar için de yeni kampanya geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum resmen açıkladı. İkinci el konutlarla ilgili de yeni kampanya geliyor...

İş Bankası'ndan dev kampanya! Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemenizde 4 taksit!

Türkiye'nin en tanınan bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde! Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemenizde 4 taksit fırsatı sunuluyor. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 25 Ekim tarihinde orta ve üst gelir grubunu konut sahibi yapmak için kampanya hazırlığındayken, bazı konut şirketleri süreci erken başlattı. İşte konut projelerindeki o kampanyalar ve İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Fikirtepe dönüşüm mağdurlarından sanatsal kampanya!

Seslerini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na duyurabilmek için 2019'a sanatsal bir kampanya ile giren Fikirtepe Kentsel Dönüşüm mağdurları, Kadıköy Süreyya Operası önünde ‘Leke Fikirtepe’ isimli enstalasyon ile etkinliği başlattı.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanya detayları 2018!

Gayrimenkul sektörü konutta yeni kampanya başlattı. Kampanyanın detaylarını bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıkladı. İşte Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanya detayları 2018..

Konutta tarihi kampanya yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'nın detaylarını açıkladı. Kampanya 33 projede başlıyor. Ancak bu rakam ilerleyen dönemlerde artabilir...

Konutta yeni kampanya çok yakında başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konut sektöründe yeni dönemin başladığını açıkladı. Kurum, konutta uygun ödeme koşullarıyla yeni kampanya yapılacağını söyledi.

Körfezkent Emlak Konutları'nda bayrama özel kampanya!

Körfezkent Emlak Konutları’nda Çevre ve Şehirçilik Bakanlığına ait konutlarda bayrama özel kampanya düzenlendi. 50 adet 2+1 daire 1.000 TL ön talep bedeli ile satılıyor. 

Alsancak Stadı'nın stat olarak kalması için kampanya başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından boşaltılması ve futbol maçlarına kapatılması kararı alınan Alsancak Stadı'nın stat olarak kalması için kampanya başlatıldı.

evre sancaktepede kampanya Haberi

evre sancaktepede kampanya


Gedizler Yapı, Sancaktepe'deki Ev're projesinde 408 dairenin yüzde 30'u satıldı. Ev're konutlarında uygulanan 4 seçenekli kampanya Bayram sonuna kadar devam edecek. Gedizler Yapı'nm Sancaktepe'de inşa ettiği ve nisan ayında lansmanı gerçekleştirilen Ev're projesinde, yüzde 30'luk satış seviyesine ulaşıldı. Gedizler Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Reşit Gediz, Ev're projesinde yer alan kaliteli yaşam alanlarını ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunmalarının talebin hızlı artışında etkili rol oynadığına dikkati çekerek, Ev're konutlarına yatırım yapanların iki ay gibi kısa sürede yüzde 5 oranında kazanç sağladığını belirtti. 


Bu arada, konut fiyatlarına yüzde 5 oranında artış yaptıklarım söyleyen Gediz, şu ana kadar uygulanan 4 farklı satış kampanyanın bayram sonrasına kadar devam edeceğini ve zamlı fiyatların bayram sonrasında uygulanacağını vurguladı. 


Posta...