28 / 04 / 2024

Evrenol Architects Cityscape Global

Evrenol Architects Cityscape Global

Vizyonları doğrultusunda Dubai’deki ofisini faaliyete sokan Mehpare Evrenol, 21-23 Eylül 2014 tarihlerinde emlak ve gayrimenkul dünyasını buluşturan Cityscape Global fuarında “Evrenol Architects Projeleri - Özel Seçkisi” ile yerini al

Iglo Architects, Cityscape Awards 2016’da Övgüye Değer bulundu!

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.

Anatolia Tiles, Cityscape Awards 2016 finallerinde!

Mimar Zafer Karoğlu ve Esen Akyar liderliğinde birbirinden farklı ölçeklerde mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, tasarladığı Anatolia Tiles projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Mimar Mehpare Evrenol: Yeni konutlar Türkiye'yi tek tipleştirdi!

Evrenol Architects’in kurucusu Yüksek Mimar Mehpare Evrenol, büyüyen şehirler, yeşile dönüş gibi gelişmelerin mimariyi nasıl etkilediğini anlattı. Evrenol, yeni konutların dünyayı ve Türkiye’yi tek tipleştirdiğini düşünüyorum” diyor.

Mehpare Evrenol: Gayrimenkul projelerimiz dünyada lider!

2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda yer aldığı projelerle büyük ilgi gören Evrenol Architects'in kurucusu Mehpare Evrenol, dünya liginde eksiksiz proje üreticisi bir mimarlık ofisi olarak değerlendirilmekten gurur duyduklarını belirtiyor.

Ağaoğlu, Cityscape’te İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ni tanıttı!

Bu sene ‘United Nations of Ağaoğlu’ mottosu ile Dubai Cityscape 2015’e katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı.

Dubai Cityscape Global 2015 bugün başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından olan ‘Cityscape Global 2015’ bugün Dubai’de başladı. Dev fuara Türk firmalarının ilgisi oldukça yoğun. Firmalar fuarda en iyi projelerini uluslararası mecrada sergilerken sıcak satışını da yapabiliyor.

Cityscape Turkey 24-26 Mart 2016'da düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey'in ilkinin 24-26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenleneceğini söyledi.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk akını!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. Yaklaşık 60 Türk şirketinin gayrimenkul fuarına çıkarma yapması bekleniyor.

Cityscape Global 2015 fuarı Dubai'de başladı!

Yabancıya konut satışını yüzde 24 artıran Türkiye'nin gayrimenkul şirketleri, Dubai'de gövde gösterisi yapacak. Gayrimenkul sektörünün üç gün süre ile kalbinin atacağı Cityscape Global 2015 fuarı bugün 14'üncü kez kapılarını açacak.

Cityscape Global 2015 Fuarı'na 61 Türk firma katılıyor!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı Dubai’de atıyor. 10 Eylül akşamına kadar sürecek Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir ilk kez Cityscape’te tanıtılacak!

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Global 2015’e, dört projesiyle katıldı. Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtacak olan Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda anlatacak

Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı kapılarını açtı!

10 Eylül'e kadar devam edecek olan Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı kapılarını açtı. 'En Büyük Uluslararası Katılımı Gerçekleştiren Ülke' unvanına sahip olan Türkiye, fuara 61 firma ile katılarak rekor kırdı.

Eroğlu Gayrimenkul Cityscape Fuarı'nda boy gösterecek!

Eroğlu Gayrimenkul8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında, Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen Cityscape Global’da dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılarına projelerini tanıtmak üzere yerini alıyor.

Evrenol Architects Cityscape Global Haberi

Evrenol Architects Cityscape Global

Ödüllü Yüksek Mimar Mehpare Evrenol yürütücülüğündeki Evrenol Architects, Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği olarak kabul edilen Dubai Cityscape Global Fuarı’ndaki 6C07 standında,  sektörün önde gelen isimleri, yatırımcılar ve ziyaretçilerle buluşuyor. 

“Cityscape’in, gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuarlardan biri olduğunu söyleyen Evrenol; “Ortadoğu bizim için iş yapmak istediğimiz, öncelikli pazarlardan biriydi ve yaklaşık 2 yıldır bu coğrafyada projeler yürütmekteyiz.  Bu nedenle ilk yurtdışı ofisimizi Dubai’de açtık. Fuara katılımımızla yeni işbirlikleri ile olanakların yaratılmasını, Dubai ofisimizle de Körfez yatırımcılarına daha yakından temas etmeyi ve Ortadoğu pazarında başarılı projelere imza atmayı hedefliyoruz”...