13 / 05 / 2024

Evrim Engin limak

Evrim Engin limak

Evrim Engin, Şubat 2015’te Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu. Peki, Evrim Engin kimdir? Evrim Engin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Evrim Engin...

Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santrali yenileniyor!

Limak Holding, Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santralı yenileme projesinin temelini attı. Enerji Bakanı Yıldız, "Son bir haftada yalnızca bakanlığımızın yaptığı açılışlar tutarı 2.1 milyar dolar" dedi.

Engin Yıldırım: AVM'ler evrim geçirdi!

PerAModa'nın kurucusu Engin Yıldırım; Türkiye'de ilk açılan AVM'lerin, alışveriş yapmak için gidilen merkezler olduğunu, ancak zaman içinde değişen tüketici ihtiyaçları doğrultusunda evrim geçirdiğini belirtti.

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maltepe'de, Harun Sezer, Atakan Evrim Enginöz ortaklığında kuruldu.

Evrim Engin kimdir?

Evrim Engin, Şubat 2015’te Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu. Peki, Evrim Engin kimdir? Evrim Engin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Evrim Engin...

Evrim Engin, Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu!

Deneyimli gazeteci Evrim Ergin, Yönetim Kurulu Basın Danışmanı olarak Limak Şirketler Grubu’na katıldı. Ergin, Akşam ve Sabah gazetelerinin ardından 2010 – 2014 yılları arasında Thomson Reuters Haber Ajansı’nda çalıştı.

Bazı illerde HES, RES ve Doğalgaz Kombine Çevrim Santralleri için kamulaştırma kararı verildi!

Bazı illerde inşa edilecek Hidroelektrik, Rüzgâr Enerjisi ve Doğalgaz Kombine Çevrim Santrallerinin Yapımı amacıyla bazı taşınmazların Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Limak, Sabiha Gökçen’deki yüzde 40 hissesini TAV’a devrediyor!

TAV ile Limak, Sabiha Gökçen Havalimanı için masaya oturdu. Yüzde 40 hisseyi 285 milyon Euro’ya devreden anlaşma, TAV için İstanbul’un “fethi” değerini taşırken, Limak için “ilk göz ağrısına veda” anlamına geliyor.

Limak'tan 'Alkumru Barajı' açıklaması!

Limak Şirketler Grubundan yapılan açıklamada, "Santrallerimizde olay günü, TEİAŞ'tan gelen talimat doğrultusunda olağan günlük çalışma prosedürü içerisinde üretime geçilmiş olup, bir taşkın, baraj kapağı arızası iddialar gerçeği yansıtmamaktadır"...

Ali Engin Kölüksüz vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Engin Kölüksüz vefat etti. Bugün cenazesi toprağa verilecek olan Ali Engin Kölüksüz için ailesi gazeteye ilan verdi. Ali Engin Kölüksüz'ün cenazesi Şakirin Camii'nde kılınacak...

Kira vergisi rekortmeni Hüseyin Engin Muratoğlu ölü bulundu!

Türkiye'nin 2000 yılında 249 bin 910 TL ile en fazla kira vergisi ödeyen işadamı ve eski milli basketbolcu Hüseyin Engin Muratoğlu, Bebek Yeniyol Sokak'taki evinde ölü bulundu.

Müteahhit Engin Çelik, intihar etti!

Ünlü müteahhit Müteahhit Engin Çelik, intihar etti. Bursa’da tanınmış müteahhitlerden Engin Çelik, kendisine ait lüks cipinde Glock marka tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Limak, Afrika'ya Fildişi ile giriyor!

Afrika pazarında önemli fırsat gören şirket Limak Çimento, Fildişi Sahili’nde kuracağı yeni tesis için ortağı Afrikbat ile birlikte ilk etapta 50 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Limak Çimento, Afrika’daki ilk yatırımını Fildişi Sahili’nde yapıyor!

Limak Çimento, yeni yatırımları için Afrika’yı seçti. Afrika pazarında önemli fırsat gören Limak Çimento, Fildişi Sahili’nde kuracağı yeni tesis için ortağı Afrikbat ile birlikte ilk etapta 50 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Evrim Engin limak Haberi

Evrim Engin limak

Evrim Engin kimdir?

Evrim Engin, Şubat 2015’te Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu.


Gazetecilik mesleğine 2000 yılında başlayan Evrim Ergin, Milliyet, Akşam ve Sabah gazetelerinde çalıştı. Evrim Ergin, 5 yıl boyunca görev aldığı Reuters Haber Ajansı`ndan 2014 sonu itibariyle ayrılmıştı. 


Aynı zamanda Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği EGAD`ın Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Evrim Ergin, enerji ve havacılık sektörlerindeki haberleriyle tanınıyordu.  


Limak Şirketler Grubu..

1976 yılında Limak İnşaat ile faaliyetine başlayan Limak Şirketler Grubu, sürekli ve dengeli büyüyerek turizm, çimento, enerji, altyapı, havalimanı yönetimi ve operasyonları, liman işletmeciliği, gıda ve havacılık sektörlerini de faaliyet alanlarına katmıştır. 


Havaalanlarından limanlara, barajlardan sulama tesislerine, otoyollardan hidroelektrik santrallere, endüstriyel tesislerden petrol ve doğal gaz boru hatlarına, tatil köylerinden bina komplekslerine kadar başarıyla tamamladığı 100’den fazla projenin toplam değeri...