28 / 04 / 2024

Evrim Özen

Evrim Özen

Bakan Binali Yıldırım’ın 35 Projesi arasında yer alan Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’da üçü de kadın olan AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları ile 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu destek verdi

Nijerya Lagos'a yüzen okullar inşa edildi!

Nijerya, Lagos'taki Makoko halkı için yüzen okullar inşa edildi. Kentsel dönüşümü amaçlayan proje, NLE adlı mimarlık kuruluşu tarafından yürütüldü. Üç katlı yapılar, 256 plastik varilin üzerine yapıldı.

Zen Bodrum Villaları fiyatlar!

Bodrum Gündoğan'da yer alan Zen Bodrum Villaları'nda konut fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlayarak değişiyor. Yaşamın başladığı Zen Bodrum Villaları, denize 300 metre mesafede bulunuyor...

Bodrum Zen Evleri'nde yaşam başladı!

Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.

Özen Kuzu: İran'ın inşaat sektöründeki potansiyeli büyük!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, İran'daki inşaat sektörünü değerlendirerek ""İran yatırıma aç ve potansiyeli büyük bir pazar. Bizim 30 yıl öncesindeki halimiz gibi" dedi.

Mehmet Üzen: AVM yapılsın ama şehir içine değil!

Şehir merkezinde iki yeni AVM inşa etmeyi planlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı tepki gösterdi.

Hilal Riaz Süzen Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hilal Riaz Süzen Gayrimenkul Anonim Şirketi, Abdul Rahman Zemarı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 600 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Büyükçekmece, Murat Çeşme Mahallesi, Güz Sokak'ta kuruldu.

Özen Kuzu'dan İran’a yönelik ambargonun kaldırılması açıklaması!

Yurt içinde yaptığı nitelikli projelerin yanı sıra yurt dışında da başarılı işlere imza atan Kuzu Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, İran’a yönelik ambargonun kaldırılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa Kefensüzen Camii restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Doğanbey TOKİ Konutları arasındaki 1450’li yıllarda yapılan, yaklaşık 600 yıllık Kefensüzen Camii'nin restorasyon çalışmalarını başlattı. Cami, çalışmaların ardından ilk günkü orijinal görüntüsüne kavuşacak.

Bursa Kefensüzen Cami restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Doğanbey konutları arasındaki 1450’li yıllardan yapılan Kefensüzen Camiini ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için restorasyon çalışmalarını başlattı, yapılacak restorasyonla cami bölgeye ayrı bir değer katacak

Afyon Dedeli Doğalgaz Elektrik Çevrim Santrali icradan satılıyor!

Çay İcra Dairesi, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan Dedeli Doğalgaz-Elektrik Çevrim Santrali'ni satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam satış bedeli 133 milyon 11 bin 243 TL olarak belirlendi.

Dubai'nin yüzen evleri 2016 sonunda teslim edilecek!

Dubai, ‘Yüzen Denizatı’ adını verdiği su altında odaları bulunan ‘yüzen evler’ projesini 2016 sonunda sahiplerine teslim edecek. Basra Körfezi sahillerinde zengin müşterilerinin hizmetine girecek olan villaların 3 ana kısmı olacak.

Bursa Kefensüzen Camii restore edilecek mi?

TOKİ'nin 3 daire karşılığı aldığı Bursa'daki tarihi Kefensüzen Camisi, restorasyon çalışmalarının başlamaması nedeniyle bakımsızlığa terk edildi.

Adıyaman Yüzen Adalar'da çalışmalar tamamlandı!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde Çat Barajı üzerinde bulunan Yüzen Adalar'ın turizme kazandırılması çalışmaları tamamlandı. Bölgede birçok değişiklik yapıldı.

Evrim Özen Haberi

Evrim Özen

İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu ile Balçova'da üçü de kadın olan AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları ortak açıklama yaparak, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın 35 Projesi arasında yer alan Körfez Geçiş Projesi'ni istediklerini duyurdu. Açıklamada İzmir'in güneybatı aksının en değerli alanı olarak bilinen ve yatırımcıların iştahını kabartan İnciraltı'nın yıllardır yılan hikayesine dönen 690 hektarlık alanı kapsayan imar planlarının yapılması istendi.


ORTAK AÇIKLAMA YAPILDI

Platform Başkanı Tayfun Karabulut'un yaptığı açıklamaya AK Parti İlçe Başkanı Evrim Özen, CHP İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ve MHP İlçe Başkanı Ülkü Doğan da destek verdi. Platform Başkanı Karabulut, İnciraltı'nın ekonomiye kazandırılması ve Körfez Geçiş Projesi'nden yana olduklarını açıkladı. Karabulut, "Bizler 40 yıldır sonuçlanamayan planlama sürecinde yaşlanan 1. neslimizin ardından 2. nesil olarak planlama süreçlerin takip etmekteyiz...