17 / 05 / 2024

evsizlere konaklama projesi nedir

evsizlere konaklama projesi nedir

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı traafından koronavirüsle mücadelede alınan tedbirler dahilinde "Evsizlere Konaklama Projesi" başlatıldı.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

GSB'den geçlere büyük kıyak: Seyahatsever Projesi ile 81 ilde ücretsiz konaklama imkanı! İşte tüm ayrıntıları...

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), Seyahatsever Projesi ile gençlere büyük kıyak geçti. Söz konusu proje ile 18-30 yaş arası gençler KYK yurtlarında ücretsiz konaklayabilecek. İşte başvuru detayları...

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Evsiz ve kimsesizlere 55 milyon TL aktarıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada bu ay evsiz ve kimsesizler için kullanılmak üzere, konaklama projesi ve aşevi hizmeti için 55 milyon lira kaynak aktarıldığını belirtti.

TİKA'dan Pakistan'da evsizler için konaklama tesisi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) "Kimsesizler Evi" (Panahgah) Projesi'ne katılarak İslamabad'da ilk ücretsiz konaklama tesisinin temelini attı.

Evsizlere Konaklama Projesi başlatıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı traafından koronavirüsle mücadelede alınan tedbirler dahilinde "Evsizlere Konaklama Projesi" başlatıldı.

Kızılırmak Projesi'nde sosyal alanlar yer alacak!

Kızılırmak Projesi Sunum Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, proje kapsamında plaj, konaklama tesisleri, restoranlar ve kafeler yapılması, sosyal, sportif ve kültürel alanlar oluşturulması kararlaştırıldı.

İngiltere'den evsizlere 28 milyon sterlinlik konut projesi!

İngiltere Maliye Bakanı Philip Hammond, evsizlere yönelik pilot konut projelerine yaklaşık 28 milyon sterlin ayıracağını kaydetti. Hammond,hükümetin hedefinin evsizlerin sayısını 2022 yılına kadar yarı yarıya azaltmak olduğunu söyledi.

Kocaeli Konaklama Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi projesi hizmete açıldı

Bisiklet Turizmi Atağı Projesi'ne Alanyalı turizmcilerden destek geldi!

TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, bisiklet takımlarının konaklama anlamında hareket sağlayacağını söyledi. Cartier Tour'un Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı destekli Akdeniz'de Bisiklet Turizmi Atağı Projesi'ne Alanyalı turizmcilerden destek geldi

Republika Academic Aparts'ta aylık konaklama ücreti 325 bin euro!

Ortaköy ve Büyükçekmece’ de konumlanan Republika Academic Aparts, Türkiye’ nin ilk yeni nesil üniversiteli yaşam alanı projesi Republika Academic Aparts'ta aylık konaklama fiyatları 325 euro'dan başlangıç gösteriyor...

Rebuplika Academic Aparts kısa dönem konaklama çözümleri sunuyor!

Türkiye'nin ilk yeni nesil üniversiteli yaşam alanı projesi olan ve BLG Capital tarafından hayata geçirilen 'Rebuplika Academic Aparts' üniversite öğrencilerine, akademisyenlere ve iş hayatına yeni atılan gençlere kısa ve uzun dönem konaklama çözümleri su

evsizlere konaklama projesi nedir Haberi

evsizlere konaklama projesi nedir

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında "Evsizlere Konaklama Projesi"nin başlatıldığını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Selçuk, yazılı açıklamasında, Kovid-19'un en çok etkileyebileceği kesimler arasında olan evsiz, mekansız ve kimsesizlerle ilgili yeni tedbirler aldıklarını bildirdi.

Bu kapsamda Bakanlığa bağlı il müdürlüklerince "Evsizlere Konaklama Projesi"ni başlattıklarını belirten Selçuk, 81 il müdürlüğünün alacağı önlemlere ilişkin şu bilgileri paylaştı:

"Evsiz, mekansız ve kimsesiz kişiler tespit edilerek öncelikli olarak il sınırları içerisinde bulunan kamu kurumu misafirhanelerine yerleştirilecek. İlgili kişilerin, kamu kurumu misafirhanelerine yerleştirilememeleri halinde pansiyon, otel gibi yerlerde konaklamaları veya bir mekanın bu kişilere salgın tehdidi ortadan kalkıncaya kadar tahsis edilmesi sağlanacak.

Konaklatılma öncesi ve konaklama sırasında periyodik aralıklarla sağlık kuruluşlarından destek alınarak bu kişilerin...