28 / 04 / 2024

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.



Loft İasos Turizm Konaklama tesisi, Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırları içinde 547 milyon 785 bin lira bedelle hayata geçiriliyor. 

Proje kapsamında bahse konu parsel sınırları içerisinde toplam 37 adet bloktan oluşan ve 464 Odalı Apart Otel
işletmeciliği ile restoran, kafe - ortak çalışma alanları, havuz, çocuk kulübü ve spa alanların bulunduğu
günübirlik tesis alanları planlanmakta.

Proje alanının toplam tapulu yüzölçümü 52.021,06 metrekare olup, alanın mülkiyeti Gökliman Yatırım
İnşaata aittir. 

Proje de 45 adet bloktan oluşan toplam 550 odalı apart otel ve spa, restoran, havuz, açık tiyatro, kafe - ortak çalışma alanları olarak çalışılan günübirlik tesis alanları inşaat emsalleri dikkate alınarak mimari projeye dönüştürülmüş ve böylece 37 adet bloktan oluşan toplam 464 odalı apart otel işletmeciliği ile restoran, kafe - ortak çalışma alanları, havuz, çocuk kulübü ve spa alanların bulunduğu günübirlik tesis alanları olarak nihailendirilmiştir.

Muğla Milas a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

 LOFT İASOS TURİZM KONAKLAMA TESİSİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

 Projenin inşaat aşamasında 250 personel çalışacak olup, inşaat aşamasının 3 yılda tamamlanması planlanmakta. İnşaat aşamasında günde 8 saat, ayda 26 gün ve yılda 12 ay çalışılacak. İnşaat aşamasında çalışanların sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için 1 adet şantiye alanı oluşturulacak. Şantiye alanı içerisinde; prefabrik teknik ve sosyal altyapı binaları bulunacak.

LOFT İASOS TURİZM KONAKLAMA TESİSİ NEREDE?

Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi Milas Bodrum Havalimanına kuş uçuşu mesafesi 10 km olup faaliyetin gerçekleştirileceği alanın çevresinde tatil siteleri bulunuyor ve en yakın konut 150 metre mesafede yer alan Tepeköy Tatil Sitesine ait olan konutturç

 İasos Tatil Sitesi ÇED alanının kuzeydoğusunda 380 m mesafede yer almakta. Port İasos Marina ÇED alanının 100 m güneyinde. Projenin kümülatif etki çalışması için 1 km yarıçaplı bir alan incelendiğinde tatil siteleri ve tarım alanlarının yer aldığı görülüyor. 

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Geri Dön