05 / 05 / 2024

Ev&Stil Fuarı çilek mobilya standı

Ev&Stil Fuarı çilek mobilya standı

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, bugün Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

IFA 2017 fuarında akıllı ev konseptine uygun sistemler tanıtıldı!

Geçen sene akıllı ev konseptinin öne çıktığı fuarda bu yıl da, bu sisteme entegre akıllı teknolojiler, nesnelerin interneti ve giyilebilir teknolojiler öne çıktı. Berlin'de Messe Berlin tarafından düzenlenen fuar 6 Eylül'de sona erecek...

Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de kapılarını açacak.

23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı açıldı!

23. kez düzenlenen İstanbul Uluslarası Ev Tekstil Fuarı başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Uluslararası Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı açıldı!

Sofra ve mutfak eşyaları, dekoratif ev aksesuarları ve hediyelik eşyalar, elektrikli ev aletleri, cam, porselen ve seramik gruplarından oluşmak üzere 60 bin yeni ürün, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda ilk kez görücüye çıktı.

Yapı İnşaat ve Mobilya Fuarı için Çeşme'ye 500 arap iş adamı gelecek!

Çeşme'de düzenlenecek Yapı-İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı ile eş zamanlı yapılacak Mobilya-Dekorasyon ve Ev Tekstili Fuarı'nın tanıtım toplantısı yapıldı.

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Stil Çelik Ev Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Yasir Kaplan imzasıyla kuruldu.

Konya'da İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı açıldı!

Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ve TİMFED işbirliğiyle düzenlenen İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nın açılışı, KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapıldı.

22. EVTEKS Fuarı 140 bin ziyaretçi hedefliyor!

Alanında dünyanın 2'nci en büyük fuarı olan 22. EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 140 bin ziyaretçi hedefliyor. Fuar CNR EXPO Yeşilköy'de 21 Mayıs'a kadar sürecek.

Zorlu Tekstil, EVTEKS Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

Ev&Stil Fuarı çilek mobilya standı Haberi

Ev&Stil Fuarı çilek mobilya standı

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, bugün Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu. 


Bursa'nın kültürel, tarihsel mirası ve güçlü sanayisinden alınan ilhamla hayata geçirilen Bursa Tasarım ve İnovasyon Buluşmaları çerçevesinde, 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Ev&Stil Fuarı’nda, Çilek’in birbirinden eğlenceli ürünleri sergilenecek.


Türkiye’nin en beğenilen markalarından Çilek, bebek, çocuk ve gençlere özgü tasarımlarıyla, 

mobilya ve dekorasyon sektörünün bir araya geldiği Ev&Stil Fuarı’nda yerini aldı. 28 Mayıs Perşembe günü açışılı yapılan fuar, 31 Mayıs’a kadar Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Bebek çocuk ve genç odalarıyla görenleri kendine hayran bırakan Çilek, birbirinden renkli ve eğlenceli tasarımlarını yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sunacak.


Kendi kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası olan Çilek, tematik ürünlere sahip...