28 / 04 / 2024

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.



Bolu'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Alemdar İnşaat, 25-28 Nisan tarihleri arasında Bolu'da gerçekleşecek olan Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na yeni projeleri ile katılacak. 

Kalıcı Konutlar Fuar Alanı'nda yapılacak olan etkinlikte Bolulu ve çevre illerden gelen katılımcılar yeni projelerini vatandaşların beğenisine sunacak. Fuarı yüzlerce kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

 Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı na katılacak!

Bolu Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre; Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar fuar hakkında açıklamalarda bulundu. Alemdar açıklamalarında şunları söyledi: İnşaat sektöründe ilimizde yaptığımız çalışmalarla Bolu halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak ve onları ev sahibi yapabilmek adına dönem dönem kolaylıklar sunuyoruz. Konut projelerimiz vatandaşlarımızla buluşturmak ve taleplerini almak adına Alemdar İnşaat Yapı, Mobilya ve Ev Tekstili Fuar'ında bizde yerimizi alacağız. Birbirinden güzel yeni projelerimiz vatandaşlarımıza anlatacağız. Tüm Bolu halkımız 25-28 Nisan tarihleri arasında Kalıcı Konutlar Fuar Alanı'na bekliyorum. 


Geri Dön