09 / 05 / 2024

evvel evim 1. etap

evvel evim 1. etap

İntaya – EYG - İntes ortaklığının Evvel Evim Kayabaşı projesinde detaylar belli oldu. 1500 konutluk Evvel Evim projesinin ilk etabında 678 konut inşa edilecek. Proje Ekim ortasında satışa sunulacak...

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? Konut kredisi hesapla: İş Bankası konut kredisi hesaplama!

İlk evim konut kampanyası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanmıştı ancak detayları henüz belli olmadı, şimdi gözler güncel faizlerde. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İş Bankası konut kredisi hesaplama Nisan 2024!

Düşük faizli konut kredisinde son durum nedir? 1.20 faizli ilk evim kampanyası başvuru şartları!

Ev almak isteyen birçok vatandaşın merakla beklediği 1.20 faizli ilk evim kampanyası ile ilgili olarak "Konut kredilerinde kredi değer oranı tüketicinin kendisinin, eşinin veya 18 yaş altındaki çocuklarının en az bir konutu varsa yüzde 75 azaltılarak yapılacak.

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek? 1.20 faizli ilk evim kredisi şartları netleşti mi?

İlk defa konut alacaklar için yüzde 1.20 faiz oranıyla sunulması beklenen düşük faizli konut kredisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 1.20 faizli ilk evim kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek?

İlk evim konut kredisi için başvurular başladı mı? Düşük faizli konut kredisinde son durum!

İlk defa konut sahibi olacaklara düşük faizli konut kredisinde detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç konut olmayan kişiler yararlanabilecek. Peki, ilk evim konut kredisi için başvurular başladı mı?

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

Dubleks prefabrik evlerde kampanya resmen başladı! 4+1 ev 874 bin 900 TL'den 746 bin 900 TL'ye düştü!  

Prefabrik ev almak isteyenlerin beklediği indirim resmen geldi. Prefabrik Evim firması dubleks evlerde indirime gitti. Dubleks prefabrik evlerde kampanya resmen başladı! 4+1 ev 874 bin 900 TL'den 746 bin 900 TL'ye düştü!   İşte indirimli prefabrik ev fiyat listesi...

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

TOKİ ilk evim arsa çekilişi ne zaman? TOKİ arsa peşinat ne kadar? İşte 1-6 Şubat 2023 il il arsa kura çekiliş tarihleri!

TOKİ ilk evim arsa kuralarının tarihleri büyük bir merakla araştırılmaktadır. Peki TOKİ ilk evim arsa çekilişi ne zaman? İşte merak edilenler!

TOKİ Çanakkale İlk Evim kuraları çekildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çanakkale İlk Evim projesi kapsamında 1.290 konutun kura çekilişi yapıldı.

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Net yanıt az evvel geldi! 1 gram altını bile olanlar çabuk koşun bakın!

Altın fiyatları güne hareketli başlarken, altın fiyatlarındaki yükseliş karşısında ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak eden yatırımcılar için az evvel açıklama geldi. 1 gram altını bile olanlar çabuk koşun bakın!

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

ŞOK Market'te yüzde 50'ye varan indirimler az evvel duyuruldu! 1 lt. zeytinyağı 79 TL! ŞOK 4 Ocak 2023 fiyat listesi

ŞOK Market indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, ŞOK'ta indirimli ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte fiyat listesi...

TOKİ İlk Evim Bolu ve Karaman kuraları çekildi! İşte TOKİ İlk Evim kura sonucu 1 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Bolu ve Karaman'da hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı.

evvel evim 1. etap Haberi

evvel evim 1. etap


İntaya – EYG - İntes Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda hayata geçirilecek olan Evvel Evim projesinin detayları belli oldu. Evvel Evim Kayabaşı projesi 750 milyon TL proje bedeliyle yükseliyor.


Evvel Evim projesi 1, A2, A3, B1-B2-B3, B4-B5-B6, B7-B8-B9, C1-C2- C3 ve D blokları olarak 8 blok halinde tasarlandı. 678 konutun yer alacağı Evvel Evim projesimde bloklar 11, 12, 13 ve 29 katlı olarak yükseliyor.


40 bin 121 metrekare alanda inşa ediliyor olan Evvel Evim Kayabaşı projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerine yer veriliyor. Evvel Evim projesinde bina oturum alanı 11 bin 573 metrekare, inşaat alanı 167 bin 622 metrekare.


Evvel Evim Kayabaşı projesinde fitness, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, koridor-hall, spor salonu, soyunma odası, yüzme havuzu, yürüyüş...