29 / 04 / 2024

Evvel İstanbul Evleri

Evvel İstanbul Evleri

Emlak Konut GYO İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile gerçekleşen Başakşehir EVvel İstanbul projesinin örnek dairesi ziyaretçilere açıldı.141 metrekarelik 3+ l'ler aydınlık ve tasarımıyla yoğun ilgi gördü.

Evvel İstanbul'da örnek daireler için geri sayım başladı!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir’de geliştirilen Evvel İstanbul’un beklenen örnek daireleri için geri sayım başladı.

Evvel İstanbul'da mahalle konsepti!

Başakşehir'de konumlandırılan Evvel İstanbul projesi, sakinlerine mahalle yaşamı sunuyor. "Koru Kahve" ve "Koru Çeşme" adıyla 2 mahalleden oluşan projede, komşular mahalle kahvesinde buluşup sohbet edecek, mahalle çeşmesinden su içebilecek.

Evvel İstanbul'da konutlar 209 bin liradan satışa çıktı!

Hasılat paylaşımı modeliyle Kayabaşı'nda inşa edilecek olan Evvel İstanbul'da konutlar 209 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Proje 678 konut ve 10 ticari üniteden oluşuyor.

Kayaşehir Evvel İstanbul Residence!

Kayaşehir Evvel İstanbul Residence projesi 700 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar dairelerin yer aldığı projenin satış süreci devam ediyor.

Evvel İstanbul 700 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

Emlak Konut, İntaya, EYG ve İntes'in Başakşehir’deki 'Evvel İstanbul' projesindeki 678 konuta iki ayda rekor talep geldi. Proje 700 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Evvel İstanbul'da 78 daire kaldı!

İNTAYA, EYG ve İntes ortak girişim grubu, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle Başakşehir Kayabaşı'nda inşa ettiği Evvel İstanbul projesini satışa çıkardı. Proje, 700 milyon liralık yatırımla inşa edilecek.

Evvel İstanbul Evleri Başakşehir!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı tarafından hayata geçirilen Evvel İstanbul Evleri Başakşehir projesi toplam 678 adet daireden meydana geliyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projenin satış süreci devam ediyor.

Evvel İstanbul projesinin www.evvelistanbul.com web sitesi açıldı!

Evvel İstanbul projesinin www.evvelistanbul.com web sitesi açıldı. Dairelerin 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede daire alanları 62 - 223 metrekare arasında değişiyor.

Evvel İstanbul Evleri nerede?

Evvel İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlıyor. Projede toplam 1.500 tane daire yer alıyor. Peki Evvel İstanbul Evleri nerede?

Evvel İstanbul projesi nerede?

Toplam 150 bin 395 metrekare alan üzerinde inşa edilen Evvel İstanbul projesi TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile EYG Yapı, İntaya, İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Evvel İstanbul Projesi nerede?

Evvel İstanbul Evleri!

Evvel İstanbul Evleri projesi Başakşehir Kayabaşı 3. Etap bölgesinde yükseliyor. 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen projede metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlıyor.

Evvel İstanbul yol tarifi!

Evvel İstanbul yol tarifi haberimizde yer alıyor. 1.500 tane daireden oluşan proje, 94 bin 363 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje 11 - 29 katlı 8 blok olarak yükseliyor.

Evvel İstanbul iletişim!

Evvel İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 850 207 0 777 olarak belirlendi. Evvel İstanbul Kayaşehir Konutları toplam 1.500 adet konuttan meydana geliyor...

Evvelin değerleri, geleceğin konforuyla burada: Evvel İstanbul!

İlk etabında 678 adet dairenin yer aldığı Evvel İstanbul projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Kayabşı 3.etap bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje, 94 bin 636 metrekare alana sahip...

Evvel İstanbul Evleri fiyat listesi!

Evvel İstanbul Evleri fiyat listesi 719 bin TL'den başlayarak değişiyor. Evvel İstanbul'da teslimler bu yıl Nisan'da yapılıyor...

Evvel İstanbul Emlak Konut fiyat listesi 2017!

Toplam 678 konuttan meydana gelen Evvel İstanbul Kayaşehir Evleri Nisan ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Evvel İstanbul Emlak Konut fiyat listesi 2017...

Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları!

Evvel İstanbul Evleri güncel fiyatları 2+1 dairelerde 449 bin liradan başlayarak değişiyor. Evvel İstanbul Evleri projesinde teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir iletişim!

Toplam 16 bin 463 metrekare alanda inşa edilecek olan proje Evvel İstanbul'a yakın konumda inşa edilecek. Adım İstanbul Evleri Kayaşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Nidapark Başakşehir Evleri adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul 'un yanında yükseliyor.

Adım İstanbul Evleri!

Kayaşehir'de Evvel İstanbul'a yakın konumda inşa edilecek olan proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı ile yükselecek. Adım İstanbul Evleri metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den satışa sunuluyor.

Adım İstanbul Evleri Başakşehir'de yakında satışta!

EYG, İntaya ve İntes ortaklığı Evvel İstanbul'dan sonra, Adım İstanbul Evleri'ne hazırlanıyor. 700 konut olarak planlanan Adım İstanbul projesi önümüzdeki Nisan - Mayıs aylarında satışta olacak...

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri!

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri projesi Evvel İstanbul projesinin karşısında yükselecek. Proje 16 bin 423 metrekarelik 891 ada 1 parsel ve 18 bin 653 metrekarelik 892 ada 1 parsel olmak üzere 2 parselde yükseliyor.

Kasım'da EVvel İstanbul Evleri satış rekoru kırdı!

Emlak Konut GYO ortaklığı ile hayata geçirilen 46 proje arasında EVvel İstanbul, Kasım ayında en çok satış yapılan proje oldu. Projede 678 konut yer alıyor.

Evvel İstanbul Başakşehir Evleri!

Evvel İstanbul Başakşehir Evleri, 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek. 700 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. Projede 678 adet daire yer alıyor.

Evvel İstanbul Rezidans ödeme koşulları!

700 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirilen Evvel İstanbul Evleri, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayaşehir bölgesinde yükseliyor. Evvel İstanbul Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün.

Evvel İstanbul Evleri Başakşehir!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı tarafından hayata geçirilen Evvel İstanbul Evleri Başakşehir projesi toplam 678 adet daireden meydana geliyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projenin satış süreci devam ediyor.

Evvel İstanbul ödeme koşulları!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzasıyla yükselen Evvel İstanbul Evleri "Evvelin değerleri, geleceğin konforuyla burada" sloganıyla hayata geçiriliyor. Evvel İstanbul ödeme koşulları haberimizin içinde bulunuyor.

Evvel İstanbul Evleri Haberi

Evvel İstanbul Evleri
Emlak Konut GYO'nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir'de başlattığı EVvel İstanbul projesinin örnek dairesi ziyaretçilere açıldı. En çok ilgi gören daire tipi olan 141 metrekarelik 3+ l'ler aydınlık ve tasarımıyla dikkat...