20 / 05 / 2024

evviva inci daire fiyatları

evviva inci daire fiyatları

Haramidere İnci Residence'ta fiyatlar 106 bin 500 liradan başlıyor, projedeki konutların teslimlerinin Haziran 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor

Beşinci Levent Evleri daire fiyatları!

Beşinci Levent Evleri daire fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Beşinci Levent projesinde sıfır faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Reza Zarrab New York Manhattan'da daire tuttu!

İran asıllı iş adamı Reza Zarrab'ın avukatı Brafman, Zarrab için New York Manhattan’ın iyi bir bölgesinde, 15'inci katta bir daire tutulduğunu açıkladı.

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire!

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire fiyatları 700 bin liradan başlıyor. Akyol İnşaat'ın projesi İnci Kulesi Yaşamkent'te daireler bu yıl mayıs ayının sonunda teslim edilecek...

11'inci Mahalle Ekim 2018'de teslim!

Gül İnşaat, halen 10 mahallenin bulunduğu Beylikdüzü'nde "11'inci Mahalle" adında yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 29 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek proje 600 daire, 9 ofis, market ve 28 dükkândan oluşacak.

Gül İnşaat 11'inci Mahalle fiyat listesi!

Gül İnşaat 11'inci Mahalle fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 28 bin 918 metrekarelik alanda inşa edilen projede konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor.

Kraliyet’ten kiralık daire!

İngiltere Kralı 8’inci Henry tarafından 16’ıncı yüzyılda yaptırılan Saint James Sarayı’nın surları içerisinde yer alan Kraliyet Ailesi’ne ait iki daire aylık 20 bin sterline kiralanıyor.

Evviva Millenium'da 117 bin 500 TL'ye hemen teslim daire!

Bulut İnşaat, İstanbul Esenyurt'ta, rezidans konsepti ile geliştirilen Evviva Millenium projesi 117 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla kampanya başlattı.

Bulut inşaat'tan Esenyurt'ta satılık 89 bin TL'ye daire!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. 'Hemen teslim hemen tapu' güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Bulut inşaat Esenyurt'ta 550 daire için kampanya başlattı!

Bulut inşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yasam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'nde bahar kampanyası!

Bulut İnşaat Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Esenyurt'ta inşa edilen Evviva projesinde daireler hemen teslim ediliyor ve tapuları veriliyor.

Esenyurt Evviva projelerinde 550 daire için kampanya başladı!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt 'ta, ' Evviva Millenium ' ve 'Evviva Yaşam Merkezi 'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Bulut İnşaat Evviva Yaşam ne zaman teslim?

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Evviva Yaşam Merkezi projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Bulut İnşaat Evviva Yaşam ne zaman teslim edilecek?

Bulut İnşaat Evviva projelerinde tapular hemen teslim!

Bulut İnşaat imar sorunlarının ardından yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

evviva inci daire fiyatları Haberi

evviva inci daire fiyatları

Bulut İnşaat imzasıyla Esenyurt'ta yaşama geçirilen Evviva İnci Residence 90 konuttan meydana geliyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 11 katlı tek blok halinde yükselen Evviva İnci'de satışlar devam ediyor.


Esenyurt Evviva İnci Residence'ta;

1 oda 1 salon daireler 106 bin 500 liradan,

2 oda 1 salon daireler 142 bin 500 liradan satışa sunuldu. Projeden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sunulan projenin anahtar teslimleri 2013 Haziran'da gerçekleşecek.



Bulut İnşaat Evviva İnci projesi; Atatürk Havalimanı'na 17 kilometre, TEM ve E-5 Karayoluna ise 2 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Esenyurt Evviva İnci Rezidans'ta; çocuk oyun alanları, sosyal faaliyet alanları, bina resepsiyonu, spor alanları,  yürüyüş yolları, 24 saat güvenlik...