28 / 08 / 2024

Exclusive Ankara Siteler şubesi

Exclusive Ankara Siteler şubesi

Mobilya sektörünün kalbi olan Ankara Siteler’de, sıra dışı ve ergonomik tasarımlarıyla dikkati çeken Ofis Tekin, yeni açacağı Exclusive şubesi ile seçici ve zor beğenen patronların işini kolaylaştıracak.

Mansur Yavaş'tan Siteler esnafına metro sözü!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Esenboğa Havalimanı metro projesine öncelik vereceğini söyleyerek, Siteler esnafına metro sözü verdi.

Ankara'ya 4 yeni raylı sistem müjdesi!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Aydınlıkevler-Siteler-Kuyubaşı- Havaalanı Hattı, Etlik Hastanesi-Forum Ankara Hattı, Dikimevi-Mamak Hattı ve Söğütözü-ODTÜ Hattı hükümet programına alındı” dedi.

Cubes Ankara ev fiyatları 2018!

Daire teslimleri 2020 yılında yapılacak olan Cubes Ankara projesinde A blok home ofis ve exclusive rezidanslar, B blok ofis, otel ve kurumsal ofis kiralama alanları için planlandı..  

Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğacak!

Altyapı sıkıntıları nedeniyle Türk mobilya sektöründeki değerini kaybeden, Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğmasını sağlayacak formül, Başkent iş dünyasını da heyecanlandırdı.

Ankara Siteler İOSB'de sona gelindi!

Ankara Mobilyacılar, Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bir yıldır çalışmalarını sürdürdüğü SİTELER İOSB son aşamaya geldiğini açıkladı. Oda, düzenlediği toplantıyla Elmadağ’a yapılması planlanan SİTELER İOSB’nin son durumunu Siteler esnafıyla paylaştı.

Ankara Siteler Mobilya Teşhir Yeri projesi açılışa hazır!

Siteler esnafının kalkınmasını sağlamak, Başkent’i yeniden mobilya sektörünün bir numarası haline getirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ‘Mobilya Teşhir Yeri Projesi’, açılışa hazır hale getirildi.

Ankara Siteler mobilya üssü olacak!

Ankara’nın mobilya üretim merkezi Siteler, son yıllarda kötü günler yaşıyor. Marka değerini ciddi şekilde yitiren merkezin taşınması da gündeme gelince, özgün tasarımlarıyla ahşaba hayat verenler, Siteler’i ‘mobilya üssü’ haline getirecek projeler kurgulamaya başladı.

ANKAFF 4. Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği’nin (ANSİMOD) düzenlediği “ANKAFF 4’üncü Ankara Mobilya Fuarı”, ATO Congresium’da kapılarını ziyaretçilerine açtı. Açılışa Emrullah İşler ve Murat Alparslan, İlhan Erdal, ATO Başkanı Salih Bezci katıldı.

Ankara'da genetik hastalıklar tanı merkezleri hizmete açıldı!

Türkiye’nin en kapsamlı genetik hastalıklar tanı merkezlerinden biri Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Siteler Semt Polikliniğinde hizmete girdi.

Ankara Mobilyacılar Sitesi yeniden inşa edilmeli!

Siteler GİAD Başkanı Yönetimi, "TOKİ'nin Kayseri Mobilyacılar Sitesi projesini Ankara'ya da istiyoruz" dedi, TOKİ Başkanı'na, "Bunu yapın, tarihe geçin" çağrısında bulundu.

Ankara Siteler'de yapılan Mobilya Sarayı Ekim'de hizmete açılacak!

Siteler'de imalatçılar için yapılmaya başlanan Mobilya Sarayı'nın ekim ayında hizmete açılacak olması mobilyacıları heyecanlandırdı.

Ofis Tekin Exclusive Zafer Bayramı'na özel koleksiyon hazırladı!

Başkent Ankara’da ofis mobilyası sektörüne yön veren Ofis Tekin Exclusive de Goldsit ile yaptığı ortak çalışma ile bu yıl Zafer Bayramına özel koleksiyon hazırladı.

Ankara Altındağ'a metro ve teleferik geliyor!

Ankara'da bir gün içinde 6 ilçedeki binlerce kişiye miting yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu Altındağ'daki Siteler esnafına metro, teleferik, showroom ve AR-GE merkezi müjdesi verdi.

Exclusive Ankara Siteler şubesi Haberi

Exclusive Ankara Siteler şubesi

Çağdaş ve kişiye özel tasarımlar üreten Ofis Tekin'in seçkin ve şık ofis mobilyalarının yeni adresi olacak Exclusive şubesinde, doğal ahşap kaplamanın ağırlıkta olduğu özel tasarımlar yer alıyor. 

Kişiye özel tasarımların yanı sıra, yurtdışında büyük beğeni toplayan koleksiyonları da barındıran iki katlı, yaklaşık 700 metrekarelik bir alanda kurulu Ofis Tekin Exclusive, 10 Mayıs Cumartesi günü kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Ofis Tekin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, yeni açılacak şubenin iş dünyasının profesyonellerine hitap edeceğini belirterek, şunları söyledi:

“Siteler'de bu hafta sonu açılışını yapacağımız mağazamız, büyük bir boşluğu dolduracak. Yeni koleksiyonlarımız ve iş dünyasının profesyonellerine kendilerini özel hissettirecek eşsiz tasarımları sunduğumuz Exclusive şubemiz ile iş dünyasının vazgeçilmez tercihi olmaya devam...