02 / 05 / 2024

Experium Gayrimenkul koronavirüs

Experium Gayrimenkul koronavirüs

Experium Gayrimenkul, koronavirüs sebebiyle sağlık çalışanlarına şirketin tüm hizmetlerini bedelsiz sunacak...

Koronavirüs salgını sonrası ev arayışları ne oldu?

Koronavirüs salgını ile beraber yaşam standartlarımızın değişmesiyle gayrimenkul alım şekilleri de değişti. Eskiden 20 kişinin gezdiği daireleri şimdilerde en fazla 3-4 kişi inceliyor. Peki, daireleri gezmeden kiralamak mümkün mü? 

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Koronavirüs Bodrum’a ilgiyi durdurmadı!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

​Koronavirüs gayrimenkul sektörünü şekillendirdi!

Koronavirüs emlak sektörünü yeniden şekillendirdi. Artık mülkler, sanal turlarla gezilirken tapular da online olarak satın alınabiliyor.

Gayrimenkul sektöründe koronavirüs dönemi!

Koronavirüs döneminde gayrimenkul sektöründeki değişimleri anlatan Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, ''Covid-19 virüsünün etkisi ile gayrimenkul yatırımı, alım satım gibi işlemler ikinci plana itilmeye başlandı'' dedi.

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe neler değişecek?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanılabilecek değişimleri anlattı. Yazıcı, apartman görevlileri, ortak alan kullanımı gibi konulara değinen Yazıcı, "Dubleks daireler ve balkonlu evler öne çıktı" dedi...

Koronavirüs sürecinde gayrimenkul yatırımcısı dijital işlemleri tercih etti!

Kuzeybatı Gayrimenkul yıllar öncesinden başladığı dijital dönüşüm ile sektöre öncülük ediyor. Koronavirüs salgını sürecinde, Kuzeybatı’nın sosyal medya üzerinden gelen trafiğinde yüzde 200 oranında artış yaşandı.

Koronavirüs sonrası konut satışları artacak mı?

Gayrimenkul ve inşaat sektörü de koronavirüs salgınından etkilenen sektörlerden oldu. Peki koronavirüs, gayrimenkul ve inşaat sektörünü nasıl etkileyecek? Konut satışları ve konut fiyatları artacak mı? Gülin Coşkun, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Demand Grup Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Demirbaş,  gayrimenkul sektörünün koronavirüs salgınının ardından büyük değişim yaşayacağını anlattı. 

Koronavirüs Eskişehir'de gayrimenkul fiyatlarını yüzde 20 artırdı!

Eskişehir Emlak Komisyoncular Odası Başkanı Gazi Çelik, koronavirüs salgını nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talebin arttığını fiyatlarda yüzde 20 oranında artış yaşandığını açıkladı.

Koronavirüs İzmir'de ev tercihlerini nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını gayrimenkul sektörünü etkilemeye devam ediyor. Birçok vatandaş 'Evde kal' çağrılarına ve sosyal izolasyona önem göstererek evde kalıyor. Rahat bir sosyal izolasyon dönemi geçirmek isteyen ve evde kalan vatandaşlar, bahçeli müstakil ev arayışlarını artırdı...

Konut satışlarına koronavirüs etkisi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs birçok sektörü olduğu gibi gayrimenkul sektörünü de derinden etkiledi. Hem inşaatlar yavaşladı hem de satışlarda bazı ciddi gerilemeler yaşandı.

Koronavirüs bahçeli ev satışlarını artırdı!

Koronavirüs salgını sürecinde yapılan “evde kal” çağırılarından sonra gayrimenkul sektöründeki tüketici dinamiklerinin değişmesine sebep oldu. Deprem beklentisi ve peşinden gelen pandemi süreci, konut alıcılarının öncelikli tercihlerini, bahçeli evlere yöneltti...

Experium Gayrimenkul koronavirüs Haberi

Experium Gayrimenkul koronavirüs

Gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapan Experium, bütün dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan COVID-19 sebebiyle, canları pahasına görev yapan sağlık çalışanlarına şirketin tüm hizmetlerini bedelsiz vermeye başlıyor. Pandemi sürecinde şirket, hiçbir sağlık çalışanından ücret talep etmeyecek. 

Şirketin kurucusu Hakan Koçer, görevde olan sağlık çalışanlarını, ‘maskeli kahramanlar’ olarak tanımladıklarını belirtip, "Haklarını ödeyemeyiz ama elimizden geleni yapmak, bu dönem için hepimizin sorumluluğu olmalı" diye konuştu.

Virüsün yayılmasıyla birlikte sağlık çalışanlarının birinci derecede risk altına girdiğini dile getiren Koçer, hastanelerde pandemiyle mücadele eden personeli, yüz yıllar boyunca cephelerde ülkelerini koruyanlar gibi, ‘gözün göremediği bir düşman ile çarpışan kahramanlar’ olarak gördüklerini ifade ederek şunları kaydetti: 

"Bu düşünce ile gayrimenkul kiralama, satın alma ve satışlarında sağlık çalışanlarının hiçbirinden, vereceğimiz hizmet karşılığında bir bedel almayacağız."

‘Evden çalış, hayat...