28 / 04 / 2024

expo 2013 açılışı

expo 2013 açılışı

İstanbul, 50 ülkeden binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşecek ve 23 gün sürecek kültür exposunun heyecanını yaşamaya hazırlanıyor. İstanbul Gyeongju - Dünya Kültür Expo 2013 için geri sayım başladı...

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

Beyttürk İnşaat Ortadoğu'ya açılıyor!

2013 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Beyttürk İnşaat, Arap dünyasında markalaşıyor. Şirket, Ortadoğu ülkelerine açılmaya karar verdi.

Çamlıca Camii açılış için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  6 Ağustos 2013'te temeli atılan Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Yüzde 98'i tamamlanan camii açılış için gün sayıyor.

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

World Cities Expo İstanbul’a sayılı günler kaldı!

Günümüzün akıllı şehirlerini sürdürülebilir yaşam vizyonuyla geleceğe taşıyan dünyanın öncü kurum, kuruluş ve uzmanlarını bir araya getirecek World Cities Expo İstanbul’a sayılı günler kaldı.

EXPO 2016 açılış töreni gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da açılışını yapacağı EXPO-2016 alanına yeni hizmete giren raylı sistemdeki tramvayı kullanarak gitti.

Antalya'da 41 tesisin açılışı ne zaman gerçekleştirilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu EXPO 2016’nın açılışı için gelecekleri Antalya’da yapımı tamamlanan 41 tesisin açılışını da gerçekleştirecek

41 Burda AVM perşembe günü açılıyor!

2013 yılında yapımına başlanan Kocaeli’nin en büyük alışveriş merkezi 41 Burda, kapılarını Perşembe günü halka açıyor. Bu özel gün dolayısıyla iki ayrı açılış töreni düzenlenecek. Vatandaşlar saat 14.00’ten sonra merkezi ziyaret edebilecek.

Ankara Hayvanat Bahçesi'nin açılışı sonbahara kaldı!

26 Ağustos 2013 tarihinden beri kapalı olan Ankara Hayvanat Bahçesi'nin açılış tarihi sonbahara ertelendi. Hastalanan hayvanların tedavi edileceği bir hastanenin de yer alacağı Ankara Hayvanat Bahçesi'nde Peyzaj çalışmaları tamamlandı.

İSMOB Fuarı ne zaman açılıyor?

Türkiye'nin en büyük mobilya fuarı İSMOB, bugün İstanbul Fuar Merkezi- CNR Expo'da açılıyor. Fuara 100 binin üzerinde ziyaretçinin gitmesi bekleniyor..

Türkiye, 2013 yılında 8.5 milyon genç turisti ağırladı!

Turizmcinin hedefi tatilde 500 avro harcayan gençler Türkiye, 2013 yılında 8.5 milyon genç turisti ağırladı. Dünyada 320 milyar dolar gelir bırakan genç turistler, Türkiye'de ortalama 500 avronun üzerinde harcama yaptı.

Batışehir'in 2013 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yaptığı açıklamada Batışehir ve de Arnavutköy 'de yer alan 14 parselin 2013 Yıl Sonu Revize Gayrimenkul Değerleme Raporlarını yayınladı.

Emlak Konut Kayabaşı 2013 yıl sonu revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'nde yer alan 6 parsel için 2013 yıl sonu revize değerleme raporlarını yayınladı...

expo 2013 açılışı Haberi

expo 2013 açılışı


İstanbul Büyükşehir Belediye’sinin ev sahipliğinde organize edilen, İstanbul Gyeongju - Dünya Kültür Expo 2013' ün açılışı, 31 Ağustos Cumartesi akşamı Ayasofya önünde gerçekleştirilecek muhteşem törenle yapılacak. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın da katılımı beklenen törene dünyanın çeşitli ülkelerinden misafirlerin yanısıra İpkekyolu güzergâhındaki belediye başkanlarıyla birlikte 1500 konuk katılacak.  


Türkiye’de ilk defa gerçekleştirecek EXPO’da 35 farklı mekânda 28 farklı etkinlikle doğu ve batı kültürünün buluşturulması hedefleniyor. Etkinliklerle ayrıca asırlardan beri gerçek anlamda bir barış kenti olan İstanbul’un ev sahipliğinde binlerce Güney Koreli ziyaretçinin de katılımıyla 60 yıllık dostluğun pekişmesi amaçlanıyor. 


31 Ağustos - 22 Eylül tarihleri arasında ülkemizde Kore kültürünü yakından tanıtmak amacıyla birçok etkinlik gerçekleşecek


31 Ağustos - 22 Eylül tarihleri arasında ülkemizde Kore kültürünü yakından tanıtmak amacıyla birçok etkinlik gerçekleşecek. 'Yol, Buluşma...