06 / 05 / 2024

EXPO 2016 Kulesi Otis Türkiye asansör

EXPO 2016 Kulesi Otis Türkiye asansör

‘EXPO 2016 Antalya Kongre ve Kültür Merkezi’ ile projenin simgesi olan 110 metre yüksekliğindeki EXPO 2016 Kulesi’nde, Otis Türkiye’nin asansör ve yürüyen merdivenleri kullanıldı.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Çamlıca Kulesi'nin açılışı gecikti mi?

Gazeteci Melih Aşık, "Çamlıca Kulesi'nin temeli 2016 yılının mart ayında atılmıştı. 2018 yılında açılacağı söylendi. Açılmadı. 2019 yılı sonunda açılacağı söylendi. Yılın sonuna geldik, yine açılmadı." diyor...

Çamlıca TV Kulesi'nin kaplama işlemleri tamamlandı!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde yavaş yavaş sona geliniyor. İnşaatı 2016 yılından bu yana devam eden kulenin kaplama işlemleri tamamlandı.

EXPO 2016 düğün salonuna mı çevrildi?

Antalya Aksu'da 1 milyar 720 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen EXPO 2016’nın düğün salonuna çevrildiği iddia edildi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi ne kazandıracak?

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaat çalışmaları 2016 yılında başlamıştı ve bu yıl içinde de tamamlanması planlanıyor. Peki Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi ne kazandıracak?

Çamlıca Kulesi’nde sona gelindi!

Temeli 2016 yılında atılan Çamlıca Kulesi'nde sona gelindi. İşte dev projeden son kareler...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşıldı. 2016'dan beri inşaat çalışmaları devam eden projenin yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. 

Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum havadan görüntülendi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan vericilerin tek noktada toplanması için 2016'da temeli atılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin anteni yükselmeye devam ediyor. 

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Antalya EXPO özelleştiriliyor!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na devredilen EXPO 2016 Antalya alanı için Bakan Faruk Çelik, özelleştirilerek, turizme katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 130 metreye ulaştı!

2016 yılının Mart ayında yapımına başlanılan Küçük Çamlıca TV -Radyo kulesi inşaatında ilk 130 metre aşıldı. Kuleler görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve anten kulelerinin tek bir noktada toplayacak.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

EXPO 2016 Kulesi Otis Türkiye asansör Haberi

EXPO 2016 Kulesi Otis Türkiye asansör

Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı ‘EXPO 2016 Antalya’nın tercihi, asansör sektörünün öncü ve lider markası Otis oldu. Türkiye’nin en büyük kongre merkezi olarak inşa edilen ‘EXPO 2016 Antalya Kongre ve Kültür Merkezi’ ile projenin simgesi olan 110 metre yüksekliğindeki EXPO 2016 Kulesi’nde, Otis Türkiye’nin asansör ve yürüyen merpenleri kullanıldı. 

Dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen ‘Dünya Botanik EXPO’su, bu yıl ‘Çiçek ve Çocuk’ temasıyla Türkiye’de düzenleniyor. Uluslararası ölçekte pek çok önemli etkinliğe imza atılacak Antalya’da, 23 Nisan’da kapılarını açacak EXPO 2016 Antalya Kongre ve Kültür Merkezi’nde, Otis’in ileri teknoloji ile ürettiği hızlı ve güvenli asansör üniteleri kuruldu.


 5 bin kişilik salonu, 9 bin kişilik kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük kongre merkezi olarak hayata geçen EXPO 2016 Kongre ve Kültür...