05 / 05 / 2024

Expo Real 2015 Fuarı hangi gün

Expo Real 2015 Fuarı hangi gün

Almanya'nın Münih şehrinde düzenlenen Expo Real 2015 Fuarı'nda Avrupa'nın gayrimenkul yatırımcıları bir araya geldi. Fuarda Türkiye'deki yatırım fırsatları konuşuldu.

Expo Real 2015 Fuarı'nda dev projeler tanıtıldı!

Avrupa'nın gayrimenkul yatırımcıları Sabah gazetesi sponsorluğunda düzenlenen Expo Real 2015'te bir araya geldi. Münih'teki fuarda 74 ülkeden bin 653 şirket, ortaklık ve işbirliği için görüşmelerde bulundu.

Gayrimenkul sektöründe 2019 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2019 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

Tuğra Gönden'in Expo Real 2017 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2017 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

Expo’dan geriye kalan izlenimler!

Expo Real 2016’da Cushman & Wakefield olarak yerimizi aldık. Dünyanın her tarafından toplam 157 katılımcı ile iştirak ettiğimiz Expo’da bu yıl yine 1.250’den fazla müşterimizle birebir görüşmeler gerçekleştirdik

GYF’nin liderlerinden 'Türkiye'de yatırım için doğru zaman' mesajı!

Avrupa gayrimenkul ve yatırım sektörünün en büyük iletişim ağı olan Expo Real 2016’da Türk gayrimenkul yatırım fonlarının yatırımcılara sunduğu avantajlar ortaya konuldu.

Pana Yapı, 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesine girdi!

Gayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Pana Yapı, sektörü mercek altına alan ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’ kapsamında 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yerini aldı.

3. Tunnel Expo Turkey 1-4 Eylül'de İstanbul Fuar Merkezi’nde!

Türkiye’nin Tünel ve Tünel Yapım kavramlarını tanımasını sağlayan TUNNEL EXPO, 2014 ve 2015’in ardından 3. kez sektörle buluşuyor.

Irak Erbil Real Estate Fair 2-3 Kasım'da gerçekleşecek!

Irak Erbil’de, ülkenin tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı olan 2. E.R.E.F.(Erbil Real Estate Fair) 02-03 Kasım 2016 tarihleri arasında, Time Expo ve ARI Fuarcılık işbirliği ile 2. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Expo Real’e yeni platform!

Avrupa'nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan Expo Real, bu yıl Grand Plaza projesiyle yeni bir iletişim platformu oluşturmaya hazırlanıyor.

Münih Expo Real 4-6 Ekim'de!

Avrupa’nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan EXPO REAL, bu yıl Grand Plaza projesi ile yepyeni bir iletişim platformu oluşturacak. EXPO REAL’in 2016’da katılımcı ve ziyaretçi sayısını daha da artırması bekleniyor.

19. EXPO Real Gayrimenkul Fuarı 4-6 Ekim'de!

EXPO Real 19. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Messe München Internatıon tarafından Almanya Messe München'de gerçekleşecek. Yoğun katılım beklenen fuar 04-06 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.

Antalya Real Estate Fuarı 23 Haziran'da başlıyor!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da Pyramids Group Fuarcılık’ın ana organizatörlüğünde gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarımızın satışları devam etmektedir.

Antalya Real Estate Investeurasia Fuarı 23 Haziran'da!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da bu sene ilk kez gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarının satışları başladı.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

Expo Real 2015 Fuarı hangi gün Haberi

Expo Real 2015 Fuarı hangi gün

Türkiye Yatırım Fırsatları Paneli'ne Çelen Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Güniz Çelen'in moderatörlüğünde Almanya'nın eski Türkiye Büyükelçisi ve Başbakanlık Yatırım Ajansı Danışmanı Wolf Ruthart Born, Multi Development CEO'su Hulusi Belgü, Amplio Emlak Yatırımları CEO'su Alaeddin Babaoğlu, ve METRO PROPERTIES Türkiye Asya Bölge Direktörü Gündüz Bayer, Aareal Bank'tan Şenay Azak katıldı.


Panelde şu anda siyasi olumsuzlukların yaşandığı Türkiye'nin dev kamu yatırımları, kentsel dönüşüm projeleri ve gelişmeye açık şehirleriyle yatırım beklediğinin altı çizildi. Türkiye’nin gerçek konumuna gelebilmesi için benzer platformlarda benzer faaliyetlerin istikrarlı bir şekilde yapılması gerektiğini belirten Güniz Çelen Türkiye’nin potansiyelinin yine Türkiye’de yatırım yapmış Avrupalı kurumların temsilcileri tarafından ifade edilmesinin panele farklı bir boyut kazandırdığını vurguladı.


"Politik meseleler kalıcı sorun yaşatmaz"


Almanya'nın esi Türkiye Büyükelçisi ve Türkiye Başbakanlık Yatırım Ajansı Danışmanı Wolf...